El Torneig de Petanca de Festa Major bat el rècord d'assistència

El Club Petanca Sant Cugat Atlètic ha organitzat, aquest diumenge, 3 de juliol, la IIIa edició del Torneig de Petanca de Festa Major

Procedents de diferents clubs arreu de la província, fins a 120 participants, organitzats en 40 tripletes, s'han acostat a les instal·lacions del Club Petanca Sant Cugat Atlètic, al Parc de la Pollancreda, per participar a la tercera edició del Torneig de Petanca de Festa Major.

“Hem batut el rècord de participació,” ha senyalat Jaume Quiñonero, president del club, que es congratula que el torneig creixi cada any. Enguany, les 10 pistes amb les quals compten les instal·lacions del club no han estat suficients per albergar a totes les tripletes, i l'Ajuntament ha habilitat 10 pistes extres al Parc de la Pollancreda, pintades al terra amb guix.

L'ambient fresc i ennuvolat del matí, tot i l'amenaça de pluja, ha fet molt amena la diada. Cap al migdia ha sortit el sol. Les tripletes guanyadores de cada una de les tres categories –principal, consolació i repesca–, han estat guardonades amb premis gastronòmics. Els primers classificats s’han pogut emportar pernils, “paletillas”, vins i formatges. El primer premi se'l va endur l'equip format per Eloi Esteban, David Olivares i Javi Fortuny, provinents de diferents clubs del barri de Ca n'Anglada de Terrassa. El segon premi va ser per l'equip local, del CP Sant Cugat Atlètic, format per Kilian Hidalgo, Manu Martínez i Fran Castillo.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club de Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i en vídeo.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem