Sant Cugat patina per Festa Major

La IV Patinada Popular de Sant Cugat ja és una de les activitats esportives tradicionals de la festa grossa

Una vintena de patinadors han participat, aquest diumenge 3 de juliol, a la IV Patinada Popular de Festa Major, una de les activitats esportives de la festa grossa. L'activitat està organitzada per Qgat Patina i consisteix en una ruta popular pel centre de la ciutat, escoltat en tot moment per Protecció Civil.

A diferència d'altres, enguany l'activitat ha tingut menys acollida. Amb tot, els patinadors que s'han donat cita a les 11 hores a la pista al Parc de la Pollancreda, han pres sortida en direcció al centre, passant per l'avinguda del Pla del Vinyet, Rambla del Celler, carrer Major, Rius i Taulet, l'avinguda Lluís Companys, i de tornada per la Rambla Can Mora, Dos de Maig i Rambla del Celler.

Totes les fotografies esportives de la Festa Major

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club de Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i en vídeo.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem