El torneig internacional del Futbol Sala Sant Cugat, amb 42 equips i 500 jugadors

Es juga del 27 al 29 de desembre en quatre instal·lacions esportives municipals, quatre clubs estrangers, dos de l'Estat espanyol i dotze clubs catalans

Des d'aquest dimarts, 27 de desembre, fins al dijous 29 de desembre, el Futbol Sala Sant Cugat organitza la primera edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala, que tindrà continuïtat en els pròxims anys. La primera edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de futbol sala compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i l'Ajuntament de Sant Cugat.

En la seva clara aposta per la formació dels equips de base, el FS Sant Cugat ha dissenyat un torneig en les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, en el que hi prendran part 42 equips i uns 500 jugadors. Cada equip participant jugarà un mínim de 4 partits i els àrbitres del torneig seran àrbitres de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol.

4 clubs estrangers i 2 espanyols

Fins a 4 són els clubs estrangers que participaran en aquest torneig internacional formatiu. Són el Futsal Without Borders de Califòrnia (Estats Units), en categoria cadet; l'Oxford City Lions (Anglaterra), en infantil, i el París Acasa Futsal, en juvenil, i el Montpellier MF, en infantil, de França.

De l'Estat espanyol també hi prendrà part el Rivas Futsal (Madrid), en infantil, cadet i juvenil, i el València FS, en infantil i juvenil. Els 12 clubs de Catalunya presents en aquest Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat són les seleccions catalanes aleví, infantil i cadet, el Catgas FS Santa Coloma, l'AE Les Corts-UBAE, l'Escola de Futbol Sala Jordi Torras, l'Academy Fernandao, el Club Natació Sabadell, el Cerdanyola del Vallès FC, el Sant Cugat Esport FC, el CFS Manent Santa Coloma, el CFS Eixample, el Club Sala 5 Martorell i el FS Sant Cugat.

Es jugarà en quatre instal·lacions

El torneig es jugarà en fins a 4 instal·lacions esportives municipals de Sant Cugat: als pavellons 2 i 3 de la ZEM Rambla del Celler i també als pavellons municipals de Valldoreix i la Floresta.

Col·laboració amb l'ONG ESI

Durant el torneig, tothom que així ho vulgui, podrà col·laborar amb l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI) aportant material esportiu. El seu fundador, Josep Maldonado, assistirà al torneig el 29 de desembre, en la cloenda del torneig.

Jordi Palau: "Hem recuperat el prestigi que havíem perdut"

Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que aquest campionat "es vol convertir en un torneig de futbol sala de referència a Catalunya". Palau ha concretat que "quan vam agafar el club, volíem recuperar el prestigi que havíem perdut a Sant Cugat i a Catalunya. Hem augmentat, i molt, el nombre d'equips i també la qualitat. I ho hem fet amb la gent de casa, com sempre hem defensat. Aquest torneig és un pas més per constatar que tornem a ser el club que érem". Per a Palau, amb aquest torneig internacional "es promouen el futbol sala a la ciutat, la projecció de Sant Cugat a l'exterior, l'intercanvi cultural i els valors en l'esport".

Aquest campionat és la continuïtat del Torneig Solidari Internacional Fundació Eric Abidal, que es va jugar el 5 i 6 de desembre del 2015 a la ZEM Rambla del Celler i que van organitzar el FS Sant Cugat i la Fundació Eric Abidal. Després de l'èxit d'aquesta competició, el club vermell-i-negre organitza aquest torneig internacional.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem