El Torneig Solidari Vicente Ferrer-Sant Cugat FC de futbol 7 es jugarà en dos dies

Per primera vegada, aquest torneig formatiu de primer nivell, amb el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Girona FC i dos clubs del Japó, es jugarà en dos dies, on hi haurà una fase prèvia

La sisena edició del Torneig Solidari Vicente Ferrer-Sant Cugat FC de futbol 7 passarà a jugar-se en dos dies, el divendres 1 i dissabte 2 de març. Aquesta és la principal novetat d'un torneig formatiu de primer nivell en què es jugarà en les categories prebenjamí, benjamí i aleví. El divendres 1 de març, de 18 a 22 hores, a la ZEM Jaume Tubau, es jugarà una fase prèvia, en la que els 2 primers -de 3 equips- de cadascun dels 2 grups es classificaran per a la fase final de dissabte. Dissabte, les categories benjamí i prebenjamí jugaran a la ZEM Jaume Tubau, de 9 a 20 hores, mentre que l'aleví tindrà lloc a la ZEM La Guinardera, de 9 a 14 hores.

FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona FC i dos clubs del Japó

Cal destacar la presència, entre d'altres, de clubs de la Primera Divisió de futbol, com el FC Barcelona -en les 3 categories-, el RCD Espanyol -en les 3 categories- i el Girona FC -prebenjamí i benjamí-, i d'altres clubs catalans de futbol formatiu de prestigi com el CF Reus Deportiu o el Nàstic Manresa. També hi competiran els clubs del Japó de l'ASL Japan i el Nozawaana FC. A banda del Sant Cugat FC, també hi prendrà part un altre club santcugatenc, el CFU Mira-sol Baco.

En la fase prèvia hi jugaran clubs com el CE L'Hospitalet, la UE Sant Andreu, l'EF Barberà Andalucía, la UD Montcada, el Santfeliuenc FC, el Cerdanyola del Vallès FC, el CE Sant Gabriel i la UDA Gramenet.

Joel Bravo: "Si funciona, li donarem continuïtat"

Joel Bravo, director del torneig i coordinador de futbol 7 del Sant Cugat FC, ha assenyalat que "aquest és el primer any que fem fase prèvia. Si funciona, li donarem continuïtat".

La recaptació, pel 7è Campus Sant Cugat-Índia

La recaptació de les inscripcions d'aquest torneig de caràcter solidari seran per finançar part del viatge dels entrenadors del Sant Cugat FC, que del 15 al 30 de juliol, participaran en el 7è Campus Sant Cugat-Índia, a Anantapur. El Sant Cugat FC organitzarà diferents accions per recaptar diners per aquest projecte solidari, com el sorteig de samarretes del FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Girona FC, la pilota solidària o la venda de polseres.

Assemblea ordinària de socis

El divendres 25 de gener es va celebrar l'Assemblea General Ordinària del Sant Cugat FC, a la Casa de Cultura, amb la participació d'una vintena de socis. Els associats van aprovar el pressupost d'aquesta temporada 2018-2019, que és de 374.000 euros, uns 25.000 euros més que l'exercici anterior, que es va tancar amb un superàvit de 2.124,48 euros. Tomàs Subirà, vicepresident de l'entitat, va qualificar el pressupost "d'absolutament equilibrat".

Les noves dependències, aviat llestes

Durant l'assemblea, el president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, va explicar que, si no hi ha cap novetat, el mes de març el club ja podrà gaudir dels nous equipaments que l'Ajuntament està construint a la ZEM Jaume Tubau, que són 3 vestidors, una sala de formació, un despatx, una sala de material i serveis.

El llibre del centenari, abans que acabi la temporada

Miquel Garcia, secretari del club, va anunciar en l'assemblea que el llibre del centenari del Sant Cugat FC sortirà a la llum abans que acabi aquesta temporada 2018-2019. Garcia és l'autor d'aquesta obra.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem