El Barça i l'Espanyol, campions del Torneig Solidari Vicente Ferrer-Sant Cugat FC

El benjamí B del Sant Cugat FC ha perdut la final amb el RCD Espanyol; l'aleví A ha estat tercer i el prebenjamí A, quart

El FC Barcelona, en les categories prebenjamí i aleví, i el RCD Espanyol, en benjamí, han estat els campions del cinquè Torneig Solidari Vicente Ferrer - Sant Cugat FC de futbol 7, que s'ha jugat aquest dissabte, 10 de febrer. En la final prebenjamí, el FC Barcelona ha guanyat (3-0) al Gimnàstic Manresa; en la benjamí, el RCD Espanyol ha superat (2-0) al Sant Cugat FC B, i en la prebenjamí, el FC Barcelona ha derrotat (7-2) al Gimnàstic Manresa. També cal destacar la tercera posició de l'aleví A i la quarta del prebenjamí A del Sant Cugat FC. Els guanyadors de l'edició del 2017 van ser el FC Barcelona, en les categories benjamí i prebenjamí, i el RCD Espanyol, en aleví.

12 clubs i 30 equips participants

El FC Barcelona s'ha imposat en les categories prebenjamí i añeví. FOTO: Lali Puig

El campionat s'ha jugat durant tot el dia a la ZEM Jaume Tubau, i al matí, a la ZEM La Guinardera (només s'ha jugat en categoria aleví). Les categories del torneig, amb 12 clubs i 30 equips, han estat les de prebenjamí, benjamí i aleví de segon any, amb 10 equips per categoria. Els 12 clubs participants han estat: FC Barcelona, RCD Espanyol; Girona FC, ASL Japan (Japó), CF Reus Deportiu, Club Gimnàstic de Tarragona, UE Vilassar de Mar, Club Gimnàstic Manresa, CF Mollet UE, CF Igualada, Aqua Hotel FC (Calella) i Sant Cugat FC, club organitzador.

La recaptació, pel 6è Campus Sant Cugat a l'Índia

La recaptació (6.000 euros) de les inscripcions, la polsera i la porteria solidària i el sorteig d'una samarreta del FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Girona FC, entre d'altres, d'aquest torneig de caràcter solidari serviran per finançar part del viatge dels entrenadors del Sant Cugat FC, que del 13 al 26 de juliol participaran en el 6è Campus Sant Cugat a l'Índia, a Anantapur.

Joel Bravo, responsable del torneig i coordinador dels equips alevins del Sant Cugat FC, ha assegurat que "ha estat un èxit, tant en l'àmbit esportiu com organitzatiu. Tot ha estat perfecte".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem