El València, el Salanque XV i el Sant Cugat guanyen el 5è Torneig Jon Reca de rugbi

En aquest torneig formatiu, el Club de Rugby Sant Cugat ha homenatjat Jon Reca

L'RC València, en les categories sub-10 i sub-12 (rendiment) i sub-8 i sub-12 (promoció); l'RC Salanque XV de França, en sub-8 (rendiment), i el CR Sant Cugat, en sub-10 (promoció), han estat els campions de la cinquena edició del Torneig Jon Reca de rugbi, que aquest dissabte, 9 de març, ha organitzat el Club de Rugby Sant Cugat a la ZEM La Guinardera. També hi han pres part el Toro RC de Calvià (Mallorca), l'RC Sitges i el FC Barcelona, entre els 35 equips i 6 clubs participants.

Merescut homenatge a Jon Reca

Durant el campionat, el Club de Rugby Sant Cugat ha volgut homenatjar Jon Reca, a qui el club ha lliurat una placa commemorativa en reconeixement a l'entrenador que va fixar el model de joc del club esportiu local.

Esteban Pelosso: "Ha estat una gran festa del rugbi formatiu"

Esteban Pelosso, vocal de l'Escola de rugbi del CR Sant Cugat, ha explicat que el torneig "ha estat una gran festa del rugbi formatiu, amb nens, famílies, amics i en un excel·lent ambient. Cal destacar el suport que hem rebut dels pares dels jugadors del CR Sant Cugat, que han fet de voluntaris i han fet possible que aquest torneig es pogués fer. També als patrocinadors, que s'hi han evocat i hem pogut donar una bossa plena d'obsequis a tots els jugadors".

Canvi de dates

De cara a la pròxima edició, el Club de Rugby Sant Cugat està estudiant la possibilitat que el Torneig Jon Reca passi a jugar-se en una altra època de la temporada, per l'acumulació de torneigs en una mateixa època.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem