El Valldoreix FC A guanya (6-0) el derbi a l'Athletic Nouvallès CF

Els verd-i-blancs són líders per segona jornada consecutiva al grup 16 de 4a Catalana de futbol i ocupen plaça d'ascens a 3a Catalana

El Valldoreix FC A és, per segona jornada consecutiva, líder al grup 16 de la 4a Catalana de futbol, en plaça d'ascens a 3a Catalana. Els valldoreixencs s'han imposat aquest diumenge, 21 d'octubre, a la tarda, a l'Athletic Nouvallès CF, per 6 gols a 0, en el derbi santcugatenc d'aquesta competició. Fins al moment, el Valldoreix FC A no havia aconseguit guanyar aquest adversari. A la mitja part el resultat era de 2 gols a 0.

Després de tres jornades de lliga, el Valldoreix FC A és primer amb 9 punts i ha guanyat, amb claredat, els tres partits que ha disputat fins al moment, contra la FE Hospitalet Atlètic (4-1), el Bufati SC (0-9) i l'Athletic Nouvallès CF (6-0). Amb 19 gols, els verd-i-blancs són l'equip que ha anotat més gols a la competició i, amb només 1 en contra, és el conjunt menys golejat de la lliga, amb la PR San Feliu Llobregat B.

Tot i la derrota, l'Athletic Nouvallès CF té 6 punts, tres menys que el Valldoreix FC A, i és vuitè a la classificació. Aquest conjunt ha guanyat, fins ara, el La Plana FC (1-3) i la PR San Feliu Llobregat B (1-0).

En la quarta jornada del campionat, el Valldoreix FC A visitarà el pròxim diumenge, 28 d'octubre, a les 14 hores, el camp del Rosario Central Catalunya At., onzè a la taula de 14 equips amb tan sols 1 punt. Per la seva banda, l'Athletic Nouvallès CF rep el dissabte 27 d'octubre, a les 18 hores, al Camp Municipal de Vallvidrera, el Sant Just Desvern CF B, setè amb 6 punts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem