El Valldoreix Futbol Club B apallissa (9-3) el CE Sagrerenc i se situa líder

El segon equip d'aquest club ha començat la lliga del grup 19 de la 4a Catalana de futbol en zona d'ascens directe a 3a Catalana. Els de Valldoreix juguen dissabte al camp de la PB UDAF Sant Martí CE, que és segon a la taula

El segon equip del Valldoreix Futbol Club s'ha estrenat a la lliga del grup 19 de la 4a Catalana de futbol amb una còmode victòria per 9 gols a 3 davant el CE Sagrerenc. Aquest partit s'ha disputat aquest diumenge, 23 de setembre, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera. Amb aquesta victòria, el Valldoreix FC B és el primer líder al campionat entre un total de quinze equips, en zona d'ascens directe a la 3a Catalana.

Els de Valldoreix juguen aquest pròxim dissabte, 19 de setembre, al camp de la PB UDAF Sant Martí CE, a les 18 hores. Aquest conjunt és segon a la classificació, en zona de promoció d'ascens, en superar en la primera jornada de lliga la UD Parc B, per 1 gol a 3.

El CFU Mira-sol Baco, el Valldoreix FC A, el Nouvallès Athletic CF, i l'Olympia II CE comencen el 6 o 7 d'octubre
La resta d'equips santcugatencs que militen a la 4a Catalana no començaran la lliga fins el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre. En el grup 14, el CFU Mira-sol Baco visitarà la UE Castellbisbal. En el grup 16, el Valldoreix FC A rebrà la FE Hospitalet Atlètic, mentre que el Nouvallès Athletic CF visitarà el terreny de joc de La Plana FC. Finalment, en el grup 17, l'Olympia II CE rebrà el CD Trinidad.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem