El Valldoreix FC A, líder a la 4a Catalana de futbol, en zona d'ascens

Excepte la primera jornada de competició en què va ser segon, l'equip verd-i-blanc ha estat la resta de jornades en la primera posició. En nou jornades de competició, tan sols ha encaixat 4 gols

El Valldoreix FC A, equip que milita en el grup 16 de la 4a Catalana de futbol, és líder a la lliga amb 24 punts i un balanç de 8 victòries i 1 derrota. L'únic partit que han perdut els de Valldoreix ha estat al camp de l'AEC Milan Hospitalet, per 1 gol a 0. Excepte la primera jornada de competició en què va ser segon, l'equip verd-i-blanc ha estat la resta de jornades en la primera posició, en zona d'ascens directe a la 3a Catalana, categoria en la qual militen dos clubs més de Sant Cugat, el Junior FC B i la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov. El segon classificat és la FE Hospitalet Atlètic, amb 21 punts, i el tercer la Peña Recreativa San Feliu Llobregat B, amb 19 punts.

L'última victòria del Valldoreix FC A la va aconseguir el diumenge 2 de desembre, al terreny de joc del Colegio Alemán S. Alberto, a Sant Just Desvern, on els valldoreixencs es van imposar per un clar gol a 5, en partit corresponent a la novena jornada de lliga.

El que fa més gols i el que en rep menys
Dels nou partits que ha disputat el Valldoreix FC A, en set ha aconseguit guanyar amb golejada. L'equip de Valldoreix és, a més, el conjunt que fa més gols a la lliga, amb 44, i també el menys golejat. En nou jornades de competició, tan sols ha encaixat 4 gols.

"Abans de començar la lliga, l'objectiu personal que m'havia fixat era finalitzar el campionat entre els quatre primers classificats. Ara, en la situació en què ens trobem, hem d'intentar pujar de categoria. Tenim plantilla per aconseguir-ho". Aquestes són declaracions de Juan González, entrenador del Valldoreix FC A, al TOT Sant Cugat. González creu que l'èxit de l'equip és "perquè defensem molt bé. A més, tenim molta facilitat per marcar gols i són molts els jugadors de l'equip que ho han fet fins ara".

Són de Valldoreix, però juguen a Vallvidrera
Tot i ser un club esportiu de Valldoreix, el primer equip ha de jugar i entrenar al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, tot i que aquesta temporada 2012-2013 ha aconseguit que la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat li hagi concedit entrenar altres equips del club a la ZEM La Guinardera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem