El Valldoreix FC ja ha començat a preparar la temporada 2019-20

La pretemporada es divideix en dues etapes i els primers partits arribaran un cop començi l'agost

El Valldoreix FC ja coneix quin serà el seu calendari de Segona Catalana de cara a la nova temporada que, cada cop, s'aproxima més i més. Respecte a aquest tema, l'entrenador del primer equip, José Andrés Vargas, ha explicat al TOT Sant Cugat que no és un tema en què s'hi hagin fixat en excés, ja que "no coneixem el grup", únicament els altres dos equips de Sant Cugat: l'Atlètic Junior i el Sant Cugat FC. D'aquesta manera, explica Vargas, "ens preocupem de nosaltres mateixos".

 

Per preparar aquest nou curs, el Valldoreix ha dividit la pretemporada en dues etapes: la primera va començar el dilluns passat i la segona, ho farà el 19 d'agost, amb una aturada entre totes dues parts. Segons ha explicat Vargas, hi ha programats alguns partits abans que comenci la competició oficial: el dia 1 d'agost, jugaran contra el Can Trias, el 21, contra el Marianao Poblet i el 28, contra el Sant Genís Penitents.

 

La plantilla

Respecte a la plantilla ha explicat que no hi ha hagut cap baixa, però que els jugadors del B que l'any passat entrenaven amb el primer equip aquest any no ho faran. Pel que fa a les altes, el club ha decidit signar a Simón Heredia, de La Maurina i a Adrián Vázquez, del Rubí B.

Objectius per al nou curs

Finalment, Vargas ha volgut destacar que els objectius per la temporada que ve són, per una banda, començar millor que la temporada 2018-19 i per l'altra, competir com ho van fer en el tram final, feina que els va permetre acabar setens amb 50 punts.

 
Comentaris

Destaquem