El Valldoreix FC organitza un torneig 3X3 de futbol amb vint equips

La primera edició de l'Open Air Futbol s'ha jugat en categoria masculina i femenina

Un equip integrat per jugadors del primer equip del Valldoreix FC s'ha adjudicat la primera edició del torneig 3x3 de futbol Open Air Futbol, que s'ha disputat aquest dimecres, 12 d'octubre, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera. El segon classificat ha estat un conjunt format per jugadors del sènior C del Valldoreix FC. En la categoria femenina, l'equip campió ha estat l'Amicis, i el subcampió, el Tiki-Taka FC. Els dos conjunts campions s'han endut diferents premis.

Vint equips participants

Tot i la pluja d'última hora del matí, el torneig, que s'ha allargat per espai de cinc hores, no s'ha aturat i, fins i tot, l'organització, el Valldoreix FC, ha ofert dinar als 20 equips participants, un centenar de jugadors i jugadores. També s'han fet diferents activitats paral·leles.

Postigo: "Els equips ens han felicitat per l'organització"

El campionat s'ha jugat en tres camps. FOTO: À.L.P.

Perico Postigo, responsable de l'organització i jugador del primer equip del Valldoreix FC, ha fet el següent balanç del campionat: "El balanç és molt positiu, tot i que la climatologia ha fet que, a última hora, molts equips no hagin vingut a jugar. Però, tot i així, el torneig ha estat molt bé i els equips ens han felicitat per l'organització. Tenim ganes de repetir-ho". La segona edició de l'Open Air Futbol es podria celebrar al maig.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem