El Valldoreix FC crea una secció de bàsquet

El club valldoreixenc inscriurà un equip sub-23 al Consell Esportiu Vallès Occidental-Terrassa, i la intenció és que la temporada 2017-2018 competeixi a la Federació Catalana de Basquetbol

El Valldoreix Futbol Club, entitat esportiva que es va crear ara fa poc més de 7 anys, també disposarà d'una nova secció de bàsquet. Així s'ha aprovat en una assemblea extraordinària d'aquest dissabte, 9 de juliol, en el que els socis han donat el vistiplau per modificar els estatuts del club. El Valldoreix FC ha nomenat aquest dimarts, 12 de juliol, a Santiago García-Mussons vocal responsable de la nova secció de bàsquet al club, i a Pablo García-Mussons, director tècnic esportiu de la secció de bàsquet.

En el que serà la primera temporada, el Valldoreix FC inscriurà un equip sub-23 al Consell Esportiu Vallès Occidental-Terrassa, i la intenció del club és que la campanya 2017-2018 aquest conjunt competeixi a la Federació Catalana de Basquetbol. Aquest conjunt s'entrenarà i competirà a l'escola La Farga de Sant Cugat (molts dels jugadors són exalumnes), amb qui el Valldoreix FC ha arribat a un acord.

"Fa mesos que estem treballant en aquest nou projecte. Hi ha més d'una vintena de nois interessats i ja hem fet dos entrenaments", ha assenyalat Santiago García-Mussons, en declaracions al TOT Sant Cugat.

González: "Si creixem, és que ho estem fent bé"

Santiago i Javier García-Mussons FOTO: Valldoreix FC

El president del Valldoreix FC, Jorge González León, ha explicat al TOT Sant Cugat que "estem molt il·lusionats amb aquesta iniciativa. És la mateixa situació que vam viure quan vam crear la secció de futbol. La temporada 2010-2011 vam començar amb un equip, i ara en tenim 8 i estem gestionant escoles". González ha assegurat que "si estem creixent, és que alguna cosa estem fent bé".

Sense instal·lacions municipals

González també ha sol·licitat a Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, una instal·lació municipal per entrenar, però, segons González, Rovira li ha dit que no té cap equipament perquè el Valldoreix FC hi entreni i hi competeixi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem