Elda Romeva s'adjudica la medalla d'or en el Campionat d'Espanya sub-16

El Club Muntanyenc Sant Cugat va sumar, a més, 2 medalles de plata i 1 de bronze en l'estatal

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat va sumar 4 medalles en el Campionat d'Espanya sub-16, disputat a Lleida entre el 17 i el 18 de juliol. Amb això, el balanç del club santcugatenc va ser d'1 or, 2 plates i 1 bronze.

 

Més info: Romeva i Santacana assoleixen l'or al Campionat de Catalunya sub-16

Elda Romeva va aconseguir penjar-se la medalla d'or en el triple salt, amb una marca de 12.20 metres assolit en el darrer intent. La santcugatenca es va mostrar molt superior a les seves rivals i és que Olubumi Precious Umukoro (del Playas de Castellón) va assolir la plata amb una marca d'11.84, mentre que Alejandra Pelaez (Atlético Mijas) s'adjudicava el bronze amb un salt d'11.80.

D'altra banda, gran protagonisme del club santcugatenc en les proves de tanques, ja que Martina Zunino aconseguia la plata en els 300 metres tanques, amb una marca de 44.77 segons, mentre que Paula Rodríguez assolia la medalla de bronze en els 100 metres tanques, amb un temps de 14.64.

Finalment, l'equip de relleus femení (4x100) del Club Muntanyenc Sant Cugat aconseguia també la medalla de plata (48.80), després de quedar per darrere del Playas Castellón (48.62). L'equip el formaven Martina Zunino, Elda Romeva Riba, Helena Santacana Bastida i Paula Rodríguez.

 
Comentaris

Destaquem