Elisa Melilli: córrer per necessitat i benestar, ser feliç i positiu

L'atleta de Sant Cugat és una habitual de les curses que es fan a la ciutat

“No em podria imaginar la vida sense córrer. No he deixat mai de fer-ho, excepte en els dos embarassos dels meus fills. Em dona felicitat, m'ajuda a disminuir molt l'estrès de la feina i em proporciona una sensació de benestar total. Córrer em dona positivitat. Sempre estic contenta”, assegura Elisa Melilli, atleta de Sant Cugat.

L'atleta popular santcugatenca de 38 anys, que viu a Valldoreix des del 2011, ha tornat a competir després de 4 anys sense fer-ho, del 2014 al 2017. “Tornar a competir després de tenir dos fills i fer podis és una gran fita”, detalla. Aquest 2018 s'ha adjudicat les mitges maratons del Mediterrani i Gavà i ha estat 7a en la Cursa de la Mercè, i amb anterioritat ha fet una quinzena de podis en curses populars. “Em defineixo com una atleta molt ràpida”, explica.

Melilli, atleta habitual de les curses de Sant Cugat

Melilli és una corredora habitual de les curses que es fan a Sant Cugat. Ha guanyat dues vegades la prova de 5 quilòmetres de la Mitja Marató de Sant Cugat (2012 i 2013) i també ha estat primera en dues ocasions en la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra (2017 i 2018). També ha guanyat una edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix (2013).

Recentment ha participat en la 9a edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat, el 31 de desembre, amb una 8a posició en categoria femenina i 80a en la classificació general d’entre un total de 1.811 atletes. També ho farà, entre altres, a les mitges maratons de Barcelona i Sant Cugat.

Atleta de la comunitat ASICS FrontRunner

No competeix per cap club, és independent, però des de fa un any que forma part de la comunitat ASICS FrontRunner. Entrena entre tres i quatre cops per setmana, a Sant Cugat i a Castelldefels. Dels 9 als 18 anys va practicar l'atletisme federat a Itàlia, en la disciplina d'heptatló.

Melilli treballa com a responsable de servei al client d'una empresa alemanya i li agrada “viure a Sant Cugat. Els meus fills estan sans i tinc el marit, la feina i la vida que vull”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem