Els 19ns Premis Esport en Marxa es lliuren divendres

Els organitza el grup municipal Cugat.cat al Centre d'Alt Rendiment

El grup de comunicació multimèdia municipal Cugat.cat organitza aquest divendres, 11 de desembre, la 19a edició dels Premis Esport en Marxa, a la Sala d'Actes del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. L'acte començarà a les 19 hores. Es distingiran els millors esportistes, entrenadors, directius i clubs de Sant Cugat durant l’última temporada, la 2014-2015.

Nou guardons

Durant La Nit de l'Esport de Sant Cugat s’entregaran nou premis corresponents a les següents categories: millor esportista de l'any; millor projecció exterior; millor equip sènior, millor equip júnior, millor entrenador/a; millor direcció esportiva, millor promoció de la base, millor projecció social, i premi a tota una trajectòria.

Els nou guanyadors d'aquests 19ns Premis Esport en Marxa ja es van decidir el passat 11 de novembre. Ho va fer el jurat d'aquests premis, entre les 51 propostes que van elaborar Cugat.cat, TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat.

Els set membres del jurat

Els membres del jurat dels 19ns Premis Esport en Marxa són set: Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Xavi Requeno, director de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET); Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat; Mònica Mateu, presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat; Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat, i Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat i del Diari de Sant Cugat.

L'acte comptarà amb l’actuació del grup Veus de Gospel de Sant Cugat. Per primera vegada, tots els assistents participaran en el sorteig d’una samarreta del FC Barcelona signada per l'exjugador Eric Abidal, i 5 forfets per anar a esquiar a La Molina.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem