Els Barbarians XV Calvià, campions del Torneig de Veterans del Club de Rugby Sant Cugat

Hi han participat l'equip de Mallorca, el Castelldefels Rugby Unión Club Superseniors i el XV Matusalem del Club de Rugby Sant Cugat, l'organitzador, amb 82 jugadors

Els Barbarians XV Calvià s'han adjudicat la segona edició consecutiva del Torneig de Veterans de rugbi que ha organitzat el XV Matusalem del Club de Rugby Sant Cugat aquest dissabte, 27 d'octubre, al matí, a la ZEM La Guinardera. Els de Mallorca han guanyat als dos partits que han disputat, contra els XV Matusalem i el Castelldefels Rugby Unión Club Superseniors. El partit que ha enfrontat el XV Matusalem i el Castelldefels Rugby Unión Club Superseniors ha acabat amb empat. El campionat ha acabat amb un tercer temps en què hi han pres part els tres equips i els seus 82 jugadors.

Robert Savé, membre de la comissió organitzadora del torneig, ha assenyalat que "hem consolidat el campionat i s'ha tornat a demostrar que l'esport de veterans no és una anècdota, sinó una realitat".

Els XV Matusalem seguiran jugant partits amistosos abans de disputar al maig el Campionat de Catalunya, a Badalona, i han de decidir si, finalment, participarant en el Campionat d'Europa de Veterans que es farà al maig a Lisboa (Portugal).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem