Arranca el Torneig Internacional de Veterans del Club de Rugby Sant Cugat

Amb aquest campionat, l'equip XV Matusalem del Club Rugby Sant Cugat celebra el seu desè aniversari i també els 30 anys de l'entitat

L'equip XV Matusalem, que forma part de la secció de veterans del Club Rugby Sant Cugat, organitza aquest dissabte, 23 de setembre, d'11 a 14 hores, a la ZEM La Guinardera, el Torneig Internacional de Veterans. Aquest campionat es fa coincidint amb el desè aniversari de la creació dels XV Matusalem (serà el pròxim mes de novembre) i el 30è aniversari del CR Sant Cugat.

En aquesta competició, que podria tenir continuïtat, hi participaran 4 equips en la categoria Golden Oldies (per a jugadors de més de 55 anys), que són el Khazulu Old Crocs de Califòrnia (Estats Units), el Diabolos RC de Bèlgica, els Kings Pebrots de Barcelona i els XV Matusalem del CR Sant Cugat. Després d'aquesta competició sense classificació final, els jugadors dels quatre conjunts faran un dinar de germanor al restaurant Masia Can Ametller, on el CR Sant Cugat farà diferents reconeixements a jugadors del XV Matusalem.

El XV Matusalem, que va començar amb 12 jugadors, té en l'actualitat més de 40 jugadors amb fitxa federativa. Ha jugat més d'un centenar de partits amistosos i ha jugat 2 EGOR (europeus), a Donosti (2015) i Lisboa (2017) i 2 Campionats de Catalunya (trobada de veterans).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem