Els dos participants santcugatencs als World Games fan medalla de plata

Guillem Rivera, amb la selecció espanyola de futbol i Mònica Bell, en boccia, han aconseguit la segona posició

Amb la finalització dels CIPSRA World Games 2018, que s'han celebrat a Sant Cugat, és moment de fer balanç. En l'àmbit esportiu, des de la perspectiva santcugatenca, han estat molt positius. Hi havia dos esportistes de la ciutat que hi participaven i tots dos han aconseguit la medalla de plata en els seus respectius esports. Guillem Rivera ha quedat en segona posició en la modalitat de futbol per a persones amb paràlisi cerebral, amb la selecció espanyola; Mònica Bell ha estat segona en la modalitat de boccia.

Rivera va debutar amb derrota (2-1) davant Brasil, contra qui va tornar a perdre en el tercer partit de la competició (4-1). Brasil ha estat la campiona. Contra qui si que ha pogut la selecció espanyola ha estat contra Tailàndia, guanyant el primer partit per 5-2 i l'últim per 6-0 (amb gol de Guillem Rivera). Amb això, el santcugatenc ha aconseguit la plata.

Per altra banda, Mònica Bell ha quedat en segona posició en la modalitat de boccia, fent parella amb la sud-africana Elanza Jordaan. Bell, a més, ha estat cinquena en la classificació general.

Els de Sant Cugat, han estat "els millors World Games de la història".

Més info: Sant Cugat s'acomiada dels "millors World Games de la història"

 
Comentaris

Destaquem