Sant Cugat s'acomiada dels "millors World Games de la història"

Esportistes, organitzadors i institucions coincideixen en que han estat uns CPISRA World Games per al record

Adéu als CPISRA World Games. Sant Cugat ha estat seu d'aquest gran esdeveniment esportiu per a persones amb paràlisi cerebral, que s'ha celebrat des del 7 fins al 13 d'agost. Si bé és cert que el passat dissabte 11 d'agost ja es va acomiadar a la majoria d'esportistes amb una gran festa, encara quedava finalitzar la competició de futbol.

Més info: Gran acte de comiat als esportistes dels CIPSRA World Games en la cerimònia de clausura

La festa d'acomiadament dels esportistes no va ser tant espectacular com la cerimònia d'inauguració.

Més info: Tret de sortida als CPISRA World Games

L'organització

Ara sí, els CPISRA World Games diuen adéu a Sant Cugat, i ho fan de la millor manera. Tant els esportistes com els organitzadors i les institucions han quedat molt satisfets amb com ha anat l'esdeveniment. Sense anar més lluny, el cap de desenvolupament de CPISRA, Craig Carscadden va assegurar que els de Sant Cugat han estat "els millors World Games de la història". "Sant Cugat ha estat una amfitriona excepcional i l'organització ha estat brillant", va afegir.

Eloi Rovira, actual alcalde accidental, també va referir-se als World Games: "Per a Sant Cugat ha estat un orgull poder ser seu d'aquest esdeveniment. Tenim un fort compromís amb l'esport adaptat i seguirem remant en aquesta direcció", va assegurar.

L'esport

Pel que fa l'àmbit esportiu, més de 600 esportistes han competit en diferents instal·lacions de Sant Cugat. els World Games, però, han tingut un nom propi, el de la polones Lucyna Kornoboys, que ha batut dos rècords del món: el de llençament de pes i el de llençament de disc. D'altra banda, el medaller ha estat dominat per Anglaterra. Espanya ha acabat en 4a posició.

Medaller dels CPISRA World Games

Medaller dels CPISRA World Games

Així van anar les jornades de competició

Més info: Un Espanya (1) - Brasil (2) de futbol enceta la competició en els CPISRA World Games

Més info: La competició de paraatletisme i 'race running' marca la segona jornada dels World Games

Més info: Lucyna Kornoboys segueix dominant els World Games i bat un altre rècord del món

Més informació
 
Comentaris

Destaquem