Els equips mini femení i femení-14, protagonistes en la presentació del Patí Hoquei Club

El PHC Sant Cugat, amb 30 equips i 215 jugadors continua sent el club català i espanyol amb més fitxes federatives

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha presentat aquest dimarts, 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, al migdia, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, els 30 equips -215 jugadors- que aquesta temporada 2018-2019 defensaran el club. Són l'escola (2), iniciació (4), prebenjamí (4), benjamí (4), aleví (4), infantil (3), juvenil (2), júnior (1), 3 equips sèniors masculins (OK Lliga i 1a i 2a Catalana), 1 sènior femení (Nacional Catalana) i veterans (2).

El mini femení i femení-14 fan història

La principal novetat d'aquesta campanya és la creació, per primera vegada en els 51 anys d'història de l'entitat, de dos nous equips femenins, mini femení i femení-14, si bé ha desaparegut el sènior B. El PHC Sant Cugat continua sent el club català i espanyol amb més fitxes federatives.

Óscar González segueix sent el director tècnic esportiu del club i coordinador esportiu de la categoria infantil a sènior, mentre que David Salvatierra continua amb les seves funcions de responsable esportiu de l'escola a aleví.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha presidit l'acte

L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, i el president del PHC Sant Cugat, Keko Marzá. Fortuny ha valorat "la bona feina de l'entitat, des dels valors i la visualització de l'esport femení". També ha assegurat que "auguro uns bons resultats i una bona temporada". Marzá ha explicat que l'objectiu del club és "com sempre, treballar molt bé la base. El primer equip femení ha de lluitar per retornar a l'OK Lliga i pel sènior A masculí serà una temporada històrica, per gaudir-la, però també per competir-la perquè esperem que sigui la primera de moltes a l'OK Lliga".

La presentació dels equips s'ha fet, un any més, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, i com és habitual s'ha fet entre partit i partit de la 12a edició de la Copa Monestir d'hoquei sobre patins, que organitza el Patí Hoquei Club Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem