Els golejadors i presidents del Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc analitzen el derbi

La diferència de temperatura entre els pavellons de la ZEM La Guinardera i la Floresta centra les crítiques de l'afició visitant

Els golejadors del derbi entre els primers equips del Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta FS i també els presidents dels dos clubs han analitzat el partit, que ha acabat amb victòria dels vermell-i-negres.

Aaron: "El derbi és un partit que esperes tota la temporada i que vols guanyar"

Aaron Guirao, del FS Sant Cugat, ha estat protagonista amb 2 gols pel seu equip. "Ha estat un partit bastant ajustat on no s'ha decidit fins al final. És el que esperàvem. Aquesta és la meva segona temporada al FS Sant Cugat, la primera al primer equip. El derbi és un partit que esperes tota la temporada i que tens moltes ganes de jugar i de guanyar. Estic molt content. Estem molt contents pel partit que hem fet". Del partit, el jugador d'Andorra ha assenyalat que "s'ha jugat amb molta intensitat, no ha estat desequilibrat ni desigualat en cap moment i molt bonic. És molt bonic jugar un partit així".

Guirao, que és el 7è màxim golejador de la lliga amb 13 gols, ha explicat que "últimament tinc una ratxa que m'entra tot i tant de bo que em duri tota la temporada. Dono les gràcies per la confiança que em dona l'entrenador i els companys d'equip. Sense ells, els gols no sortirien".

Iñaki Rosés: "El FS Sant Cugat no juga a res"

Iñaki Rosés, autor de 2 dels 3 gols de l'Olímpyc, ha detallat que "hem estat dominant tot el partit, l'únic que ens ha faltat és no fallar en els 4 gols que ens han marcat. El FS Sant Cugat no juga a res. S'ha tancat al darrere i ha esperat que nosaltres perdéssim pilotes. Ho ha fet perfecte. Hem perdut 4 pilotes i ens han fet 4 gols". Aquest ha estat el seu primer derbi i "l'experiència ha estat molt bona".

Per a Rosés, de cara a la segona volta de la lliga, "el primer que hem de fer és no perdre cap punt a casa perquè el que no és normal és que l'Olímpyc guanyi més partits fora de casa que a la Floresta. Aquest ha de ser l'objectiu principal. I a partir d'aquí, a veure si podem arribar a ocupar, una altra vegada, les primeres posicions en la classificació.

Iñaki Rosés: "És una vergonya. A la Floresta entrenem a 2 graus, i a La Guinardera gairebé t'has de treure la samarreta"

A les grades, els aficionats de l'Olímpyc han mostrat el seu malestar per la diferència de temperatura entre els pavellons municipals de La Guinardera i la Floresta. En aquest sentit, Iñaki Rosés ha assegurat que "és una vergonya. A la Floresta no podem entrenar a 2 graus, ni el primer equip ni els nens petits. I arribes al pavelló de la ZEM La Guinardera. Vens amb la jaqueta perquè fa fred i a dins del pavelló gairebé t'has de treure la samarreta. Hi ha coses que no s'entenen, la veritat. I això que es queixa el FS Sant Cugat que els nens han de venir a La Guinardera des de lluny, a la Floresta també passa. A la Floresta tenim doblet: el fred i que els pares han de venir a portar els nens".

GetFileAttachment 4

Part dels aficionats de l'Olímpyc Floresta FS, en el derbi a la ZEM La Guinardera. FOTO: Lali Álvarez

Jordi Palau, "Ha estat un derbi molt esportiu"

Per al president del FS Sant Cugat, Jordi Palau, "és una victòria important per l'equip, pel treball que porten fent i perquè és la primera victòria a la lliga a La Guinardera, contra l'etern rival. Ha estat un derbi molt esportiu. Estem molt contents, però molt més contents de veure una Guinardera plena de gent". "L'objectiu en la segona volta del campionat és aconseguir la permanència com més aviat millor i seguir formant als jugadors de la casa del primer equip, que pugen des de baix", ha afirmat.

Per a Palau, el derbi també ha estat molt important "perquè durant una setmana al municipi s'ha parlat de futbol sala, tant d'un club com de l'altra, i això és positiu pel futbol sala. I la majoria de gent ho ha fet amb fair-play. Estic molt content".

El president de l'Olímpyc Floresta FS, Àngel Ruiz, li ha agradat veure "un pavelló molt ple de gent i un partit força emocionant. I, esportivament, malament, perquè se'ns ha torçat a nosaltres. No m'esperava ni aquest partit ni aquest resultat, però sí que m'esperava unes grades plenes, un bon joc i un bon comportament de tothom i, d'això, me n'alegro molt".

L'objectiu del seu equip de cara a la segona volta és "seguir sumant i, sobretot, puntuar a casa perquè a casa ens costa treure punts. Portem dos partits seguits que ho estem fent molt bé".

Àngel Ruiz: "En el partit de tornada tots dos equips han de portar la feina feta"

Respecte a la penúltima jornada de lliga, on l'Olímpyc rebrà el FS Sant Cugat, Ruiz adverteix que "tots dos equips han de portar la feina feta. Si no la portes feta, és un partit que es converteix amb quelcom més que 3 punts".

Respecte a la diferència de temperatura entre els pavellons de la ZEM La Guinardera i la Floresta, per a Ruiz "no és cap novetat. A la Floresta fa molt fred, tot i que la calefacció que hi ha a les grades ens recolza una miqueta. Però estem acostumats a jugar i entrenar amb una altra temperatura. La calefacció a La Guinardera és un goig. Si vols, pots venir amb màniga curta".

GetFileAttachment 3

Part dels aficionats al Futbol Sala Sant Cugat, en el derbi a la ZEM La Guinardera. FOTO: Lali Álvarez

Mireia Ingla, l'única representant de l'Ajuntament

En el derbi, l'únic representant de l'Ajuntament de Sant Cugat ha estat Mireia Ingla, regidora d'ERC-Mes. Entre el públic, amb 300 persones al pavelló de la ZEM La Guinardera, s'hi han vist cares molt conegudes. Exjugadors del FS Sant Cugat, com Marc Casas, Xavi Oliveras o Alberto Pastor, i de l'Olímpyc Floresta FS, com Jordi Reixach, Pitu, Martí Àngel, Sandro o Jaume Brunet o Miki Verdaguer, han seguit en directe el partit, com també ho han fet dos exporters que han militat en els dos primers equips, Pepe i Carlos Suay. Ambdós clubs també han estat representats per jugadors de les categories inferiors.

Les atletes d'elit santcugatenques Salas i Naumov, presents

A banda dels jugadors i entrenadors, que s'han abraçat molt esportivament, i dels dos presidents, que abans del partit han intercanviat impressions –no l'han vist junts-, també hi han assistit membres de les dues juntes directives. També s'han deixat veure les atletes d'elit santcugatenques Cora Salas i Zoya Naumov.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem