Els millors palistes catalans, al segon Torneig Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics

El Club Esportiu Valldoreix organitzarà aquesta prova, que tindrà lloc del 12 al 18 de març. El Gran Slam és, després del Campionat de Catalunya, el torneig de més nivell que organitza la Federació Catalana de Pàdel

Patrocinadors, col·laboradors, autoritats i organitzadors d'aquest Gran Slam de pàdel. FOTO: À. López Puig Patrocinadors, col·laboradors, autoritats i organitzadors d'aquest Gran Slam de pàdel. FOTO: À. López Puig
La segona edició consecutiva del Torneig Gran Slam Salerm Cosmètics de Pàdel, que tindrà lloc del 12 al 18 de març al Club Esportiu Valldoreix, s'ha presentat aquest dilluns, 5 de març, a les instal·lacions d'aquesta entitat. Ja han confirmat l'assistència les parelles Adrian Biglieri-Enric Sanmartí i Xavi Casadesús-Javier Escalante, caps de sèrie número 1 i 2 de la Primera Categoria Masculina del torneig.

Amb aquest campionat s'obrirà una nova edició del Circuit Català de Pàdel de Gran Slam, que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El Gran Slam és, després del Campionat de Catalunya, el torneig de més nivell que organitza la Federació Catalana de Pàdel. El Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics serà, a més, la primera prova de Gran Slam de la present temporada 2012, d'entre un total de quinze Gran Slam que formen part del Circuit Català de Pàdel.

Un total de 3.500 euros en premis
La competició es distribueix en tres categories (Primera, Segona i Tercera), tant en la masculina com en la femenina. S'hi poden inscriure tots aquells jugadors i jugadores amb llicència federativa. L'organització repartirà un total de 3.500 euros en premis en metàl·lic, que es repartiran entre els millors classificats de la Primera Categoria Masculina i Femenina.

En la categoria masculina, la parella campiona s'endurà un premi en metàl·lic de 1.000 euros; els segons, 500 euros, i els tercers, 275 euros. En la femenina, la primera parella, 750 euros; la segona, 400 euros, i la tercera, 150 euros. El Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics comptarà amb la participació de les millors raquetes catalanes en la Primera Categoria. Les parelles guanyadores de la primera edició en la Primera Categoria van ser Adrian Biglieri-Enric Sanmartí i Marta Cano-Marcela Ferrari.

El torneig es jugarà de dilluns a divendres, a partir de les 19 hores, tot el dissabte i diumenge al matí a les vuit pistes del CE Valldoreix. El diumenge 18 de març es jugaran les finals. La final femenina de Primera Categoria tindrà lloc a les 10.30 hores i, posteriorment, es disputarà la final masculina de Primera Categoria. El director del torneig és Siscu Violeta.

Les inscripcions es tanquen el 7 de març
Les inscripcions encara es poden formalitzar fins el pròxim dimecres 7 de març, a les 12 hores, a la web de la Federació Catalana de Pàdel (www.fcpadel.com)Si en la primera edició hi van participar 84 parelles, enguany l'organització té previst superar aquesta xifra. També està previst la participació de palistes del CTN Sant Cugat, Junior FC i Set Ball Tennis.

L'acte ha estat presidit per Cristóbal Malet, president de la Federació Catalana de Pàdel; Xavi Casadesús, director tècnic esportiu d'aquest estament federatiu; Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Quim Castelló, vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, i Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis, l'empresa que gestiona l'àrea esportiva de l'entitat local. L'acte de presentació també ha comptat amb Raquel Martínez, del departament de màrqueting de Salerm Cosmèticsdel, principal patrocinador del torneig, així com també amb representants d'empreses patrocinadores i col·laboradores, com el TOT Sant Cugat i el Diari de Sant Cugat.

Les autoritats ressalten la qualitat del torneig
Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix, ha explicat que l'entitat “reuneix tots els avantatges perquè aquest torneig torni a ser un èxit”. Cristóbal Malet, president de la Federació Catalana de Pàdel, ha assenyalat que la secció de pàdel del CE Valldoreix “és un exemple del que ha estat l'evolució del pàdel a Catalunya”. Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, ha destacat “la tasca en la promoció de l'esport" del CE Valldoreix. Finalment, Roger Badia, gerent de Barcelona Total Tennis, ha agraït el suport de les empreses patrocinadores i col·laboradores: “Sense vosaltres difícilment haguessim pogut organitzar el campionat”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem