Els socis de l'E4S, en què participa Sant Cugat Creix, es reuneixen a Sant Cugat

Faran una reunió inaugural, el dilluns i dimarts, al claustre del Monestir de Sant Cugat

Representants dels set socis del projecte E4S (Ethics4Sports), entre els quals hi són l'Ajuntament de Sant Cugat, que és qui lidera el projecte, i l'associació Sant Cugat Creix; es reuniran per primera vegada el dilluns i dimarts 25 i 26 de gener, al claustre del Monestir, amb l'objectiu d'iniciar el desenvolupament d'aquesta Carta Ètica global.

Aquest projecte, subvencionat per la Unió Europa i inscrit dins el programa Erasmus +, té diversos objectius com són desenvolupar i/o millorar nous Codis d'Ètica per als organismes esportius per difondre els valors ètics en l'esport; desenvolupar un conjunt d'indicadors verificables per facilitar la supervisió i avaluació dels codis de l'aplicació d'Ètica; i l'aplicació efectiva dels Codis d'Ètica desenvolupant i aprofitant al màxim les noves tecnologies (a través de l'Ethic App) mitjançant la realització de proves pilot.

També té l'objectiu de provar, supervisar i avaluar l'aplicació del Codi d'Ètica i la recopilació de lliçons apreses per a la replicabilitat de tot Europa, i la posada a punt d'una xarxa publicoprivada de les institucions amb l'objectiu de cooperar en el camp de l'ètica en l'esport i la identificació de nous membres per a ser contractat en el futur i enriquir les aliances.

Definir què es farà, com i quan

Aquesta primera trobada servirà perquè es pugui donar a conèixer cada entitat –l'E4S també integra l'Scuola di Pallavolo Anderlini, l'ERG Iserlohn, la Universitat de Rennes, la Universitat de Leicester i l'AFC Barwell– i per definir el què, el com i el quan en el desenvolupament del projecte.

La trobada s'iniciarà a les 9 hores d'aquest dilluns 25 amb les presentacions i durarà tot el dia. A la tarda es farà una visita a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat. L'endemà, el dimarts 26, començarà la segona sessió de treball en la qual es tractaran qüestions com la planificació del projecte i l'elaboració d'un pressupost definitiu. Aquest segon dia també inclourà una visita al Monestir de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem