El primer semestre del 2016, clau per a la Carta Ètica de Sant Cugat Creix

Està previst que abans del juliol del 2016, Sant Cugat Creix disposi d'una app que revolucionarà el projecte

L'associació Sant Cugat Creix, que integren els clubs Patí Hoquei Club Sant Cugat, Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat i Junior FC, ha ofert aquest dimarts, 15 de desembre, a les instal·lacions del Junior FC, una sessió informativa als directius de les entitats esportives que formen part de la Carta Ètica, que també tenen un decàleg ètic. A banda dels quatre clubs de Sant Cugat Creix, també han apostat per aquest projecte el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, l'entitat Paidos i la Unió Esportiva Sant Cugat.

Entre presidents, directius i tècnics de totes aquestes vuit entitats han participat de la trobada una trentena de persones, en un acte que ha comptat amb la presència del regidor d'Esports de Sant Cugat, Eloi Rovira. Després d'aquesta sessió, que ha durat una hora i mitja, s'ha fet un sopar al restaurant del Junior FC.

Segona fase de la Carta Ètica

Hi han participat presidents, directius i tècnics que formen part de la Carta Ètica de Sant Cugat Creix. FOTO: Artur Ribera

Sant Cugat Creix va presentar, ara fa un any, la Carta Ètica a l'Ajuntament. En aquests moments, el projecte està en la seva segona fase, en la que s'elaborarà un mètode de treball i un sistema de registre, la difusió del decàleg i generar debat amb les primeres conclusions.

Un any després, Sant Cugat Creix inicia un procés de seguiment a partir d'un qüestionari en línia. Per a Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, aquesta acció els permetrà “prendre decisions en el futur”.

El primer semestre del 2016, clau

En el primer semestre del 2016, l'associació centrarà els seus esforços en el programa Erasmus +, que els ha concedit la Unió Europea amb un suport econòmic (2016-2018) i que també hi forma part l'Ajuntament de Sant Cugat. A finals d'aquest primer semestre del 2016, Sant Cugat Creix té previst la creació d'una app que revolucionarà el projecte per la quantitat d'informació que generarà. En aquests tres anys, Sant Cugat Creix treballarà en quatre blocs: anàlisi, formació, comunicació i gestió.

Durant la seva exhaustiva presentació, Miquel Martínez, vicepresident de Sant Cugat Creix, ha assegurat que el repte és que “parlar de valors sigui un element normal entre els jugadors i jugadores”.

Els pares també es formaran

També està previst que en el primer trimestre del 2016, Sant Cugat Creix, a través del psicòleg esportiu Albert Casorrán, responsable de les formacions a entrenadors, es faci una formació per als pares dels jugadors, probablement al Teatre-Auditori.

La primera trobada del programa europeu, al gener

La primera trobada entre totes les parts que integren aquest programa de la Unió Europea està previst que es celebri a Sant Cugat el 25 i 26 de gener.

En l'actualitat, Sant Cugat Creix disposa d'uns 3000 esportistes federats i 180 entrenadors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem