Els World Games precisen la incorporació de 300 voluntaris

Es tracta d'una competició amb diferents modalitats esportives per a persones amb paràlisi cerebral que se celebrarà a Sant Cugat durant l'estiu

Els organitzadors del World Games, un dels esdeveniments esportius per a persones amb paràlisi cerebral més rellevants a nivell mundial, necessita 300 voluntaris per a la competició. La cita comença el 6 d'agost i dura 10 dies, fins al dia 16 del mateix mes. L'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) ha posat ja en marxa el procés de selecció d'aquests 300 voluntaris.

Aquells que vulguin presentar-s'hi, hauran d'omplir un formulari explicant quina experiència tenen i detallant les seves dades personals. Posteriorment, quan l'organització hagi recollit tots els formularis, trucarà a tots els que s'hi hagin presentat, un per un, per tal de conèixer més en profunditat quines inquietuds tenen, les seves àreas d'interés, etc.

Una vegada s'hagi fet el procés, tots els voluntaris seleccionats rebran un correu amb els horaris que hauran de complir, sempre subjetes a la disponibilitat dels voluntaris. Per últim, aquests hauran de confirmar si podran assistir en les hores que sel's demana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem