Els jocs mundials per a persones amb lesió cerebral, amb un miler de participants

Els CPISRA World Games, amb més d'una trentena de països i 9 diciplines esportives, es jugaran a Sant Cugat del 6 al 16 d'agost, en quatre instal·lacions esportives

Entre 700 i un miler de participants (masculí i femení) de més d'una trentena de països són els que competiran en el CPISRA World Games, que organitzarà la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), a Sant Cugat, del 6 al 16 d'agost. Les 9 disciplines esportives que s'hi jugaran són: boccia, CP football, Female CP football, Para ahtletics, Para table tennis, Para taekwondo, Para Swimming, Race running i Wheelchair Slalom. La competició tindrà lloc en 4 instal·lacions esportives: ZEM Jaume Tubau, ZEM La Guinardera, ZEM Rambla del Celler i Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. A banda de les diferents proves, l'organització també oferirà jornades de tecnificació.

Muñoz: "És el repte més gran de la història de la nostra federació"

El president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, el santcugatenc Carles Muñoz, ha assegurat que l'organització d'aquests jocs mundials per a persones amb lesió cerebral "és el repte més gran, important, engrescador i il·lusionant de la història de la nostra federació".

El regidor d'Esports de Sant Cugat, Eloi Rovira, ha explicat que "aquesta és una competició de molt de nivell" i que "per Festa Major de la ciutat presentarem aquesta competició a la ciutadania".

La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge de l'Ajuntament de Sant Cugat, Susanna Pellicer, ha destacat "la importància per a la ciutat d'acollir una competició d'aquest tipus en l'any en què Sant Cugat és Ciutat Europea de l'Esport. Sant Cugat és una ciutat inclusiva".

L'organització necessita 300 voluntaris

Durant l'acte, també s'ha demanat a la ciutadania que col·labori amb els CPISRA World Games fent de voluntari. L'organització necessita 300 voluntaris (persones de més de 18 anys).

L'acte també ha comptat amb la presència de Sam Turner, responsable d'esdeveniments de CPISRA, i de Joaquim Serrahima, director general Catalònia Fundació Creactiva, amb qui recentment la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals ha signat un conveni de col·laboració pels CPISRA World Games.

En els últims anys, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i l'Ajuntament de Sant Cugat han organitzat diferents competicions internacionals a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem