Emotiu homenatge de la Penya Blaugrana Sant Cugat a Àlex García

L'exjugador de l'equip cadet A de l'entitat, de 15 anys, va morir el 22 de gener del 2017, víctima d'una llarga malaltia

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov ha fet un sentit homenatge a Àlex García Laciana, jugador de 15 anys de l'equip cadet A de l'entitat que va morir el 22 de gener del 2017, víctima d'una llarga malaltia. García, que vivia a Ripollet, va entrar a la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov en la categoria aleví i també va jugar en infantil i cadet.

L'acte de record s'ha celebrat aquest dissabte, 10 de febrer, al matí, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí, amb la presència dels pares, Pablo García i Berna Laciana, la seva germana Laia, familiars del jugador, i representants del FC Barcelona, la Federació Catalana de Futbol i la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov.

La federació i el Barça, presents

Familiars de l'Àlex García, amb autoritats i els dos equips que han jugat el memorial. FOTO: Lali Puig

Abans del partit, que ha enfrontat l'equip juvenil A de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov, 5è amb 28 punts al grup 30 de Segona Divisió, i la selecció comarcal del Vallès Occidental cadet, amb el resultat de 5 gols a 1, s'han lliurat diferents records a la família d'Àlex García. Ho han fet Paco Clos, exjugador del primer equip de futbol del Barça i representant del FC Barcelona; Jacobo Domènech, delegat del Vallès Occidental Terrassa de la Federació Catalana de Futbol, i Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov.

Laciana: "Ha estat un acte molt emotiu"

L'equip juvenil A de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov ha guanyat (5-1) a la selecció comarcal del Vallès Occidental cadet. FOTO: Lali Puig

Berna Laciana ha explicat que "no ens esperàvem aquest homenatge tan bonic, amb la PB Sant Cugat, la federació catalana i el Barça, amb tanta gent. Ha estat un acte molt emotiu". Josep Maria Félez, per la seva banda, ha assenyalat que "aquest memorial tindrà continuïtat en els pròxims anys. Segur que l'Àlex, des del cel, està molt content".

El Sant Cugat FC i el Junior FC, a l'acte

L'acte també ha comptat amb la presència del president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, i del directiu responsable de la secció de futbol del Junior FC, Sergi Renieblas. També hi ha estat un directiu del CFU Can Rull Rómulo Tronchoni.

La junta directiva de la PB Sant Cugat ha lamentat la no assistència a l'acte de cap representant de l'Ajuntament de Sant Cugat, tot I que l'entitat havia convidat al regidor d'Esports, Eloi Rovira.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem