Empat sense gols en el debut del Sant Cugat Esport FC a Can Vidalet

El primer 11 de José Alcaraz ha presentat fins a set novetats respecte de la temporada passada

Can Vidalet CF 0 – Sant Cugat Esport FC 0

Can Vidalet CF: Fontanelles, Yeste (Jabato, 33'), Velarde, Uri, Guiró, Aniol (Cristian, 65'), Michael (Peñas. 84'), Álex (Caba, 46'), Urrutia (César, 65'), Sergi i Edu.

Sant Cugat Esport FC: Roberto, Víctor Castro, Rueda, Lluís, Barragán (Capel, 84'), Pibe (Moyano, 73'), Benítez, Rojas (Marc Pérez, 52'), Javi Ruiz, Rubén (Rosés, 57') i Geri (Fabià, 57').

Àrbitre: Adrià Cortés Aparicio. Assistit per Iván Ramos Muñoz i Christian Grassi Alonso. Ha ensenyat targeta groga al local Michael (35'), i als visitants Pibe (42'), Rojas (44'), Barragán (76') i Rosés (83').

Gols: -

Instal·lació: Municipal El Molí, Can Vidalet. 125 espectadors.

Jornada: 1a jornada del grup 3 de 2a Catalana de futbol

Els porters, protagonistes

El Sant Cugat Esport FC no ha pogut debutar amb victòria en l’estrena de l’equip al campionat de lliga, però ha sumat un valuós punt en un dels camps teòricament més difícils del grup 3 de Segona Catalana. Poc s’ha pogut veure de l’aportació de les noves incorporacions, encara que alguns han deixat entreveure coses interessants. Entre ells el porter Roberto, molt segur per alt i en les sortides.

Ha estat un partit amb escassetat d’ocasions, però n’hi ha hagut, tant en una banda com en l’altra. La primera ha estat del Can Vidalet, al minut 6, aprofitant una errada defensiva que ha deixat el davanter local sol davant Roberto. El porter ha reaccionat molt bé i ha tapat el xut. Álex, amb un xut de falta directa al minut 16, també ha estat a prop de sorprendre el porter del Sant Cugat.

L’ocasió més clara del Sant Cugat Esport al primer temps ha estat una rematada de cap de Rubén a pocs segons perquè finalitzés el primer temps. Fontanelles ha desviat a córner.

Ambiciós fins al final

En la segona part els locals han disposat de dues grans ocasions per posar-se per davant. Una l’ha tret Lluís sota pals al minut 51, després d’una nova errada defensiva; i l’altra l’ha aturada de forma excel·lent Roberto en una altra gran sortida.

Els últims 15 minuts han estat de clar color visitant. Benítez ha tingut la més clara amb un xut des de la frontal que ha aturat de forma espectacular Fontanelles. Javi Ruiz i Fabià també han disposat de bones ocasions, però no han definit bé.

José Alcaraz: "Hem estat clars dominadors"

José Alcaraz, entrenador del Sant Cugat Esport FC, ha fet una lectura positiva del resultat: "Hem estat bastant bé, però en la presa de decisions ens ha faltat una mica més de tranquil·litat. Hem estat una mica nerviosos. Hem tingut opcions, ells també, però crec que el partit ha estat dominat clarament pel Sant Cugat".

L'entrenador, que ha reconegut que a l'equip encara li falta rodatge, ha afegit que les baixes que ha patit l'equip en el migcamp l'han obligat a improvisar en la formació. Amb tot, ha dit que el punt és bo perquè "en aquesta categoria jugar fora de casa sempre és complicat. És la primera jornada i jugàvem contra un equip que l'any passat va ser líder moltes jornades, encara que ha canviat molt l'equip".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem