El Sant Cugat Esport FC, que vol pujar, comença la lliga al camp del Can Vidalet CF

El primer partit en la lliga del grup 3 de 2a Catalana de futbol es juga dissabte (18.15 hores)

El Sant Cugat Esport FC inicia aquest dissabte, 5 de setembre, la lliga del grup 3 de la 2a Catalana de futbol, al camp del Can Vidalet CF (18.15 hores), conjunt que la campanya anterior va ser 4rt.

Amb 13 incorporacions; Ivan Romera, Rubén Sánchez, Sergio Rueda, Marc Rojas i Rubén Benítez, jugadors que segueixen de la temporada passada, i els juvenils del club Èric Pascual (porter) i Marc Capel (defensa), el primer equip del Sant Cugat Esport FC vol lluitar per ascendir a 1a Catalana en la temporada que celebrarà el seu centenari.

L’entrenador del Sant Cugat Esport FC, José Alcaraz, té molt clar quin és l’objectiu: “Volem lluitar per pujar a Primera Catalana. El 2016 és l’any del centenari del club i hem fet un projecte ambiciós. Aquest mateix missatge l’he traslladat als jugadors. Aquesta plantilla l’he feta jo”.

13 incorporacions

El Sant Cugat Esport FC ha fet 13 incorporacions per aquesta temporada 2015-2016. Són el porter Robert Aguado (EE Guineueta, de 2a Catalana); els defenses Víctor Castro (Lloreda CF, de 2a Catalana), Víctor Barragan (Lloreda CF), Lluís Bassas (CE Premià, de 2a Catalana), Sergi Moyano (Can Buxeres CF, de 3a Catalana) i Marc Pérez (Singuerlín CF, de 3a Catalana); els mitjos Víctor Garay Pibe (UE San Ildefons, de 1a Catalana), Rafael José González Pepe (CD Montcada, de 2a Catalana), Albert Rosés (Can Buxeres CF) i Nicolás Porto (Cerdanyola del Vallès FC, de 3a Divisió), i els davanters Javi Ruiz (EE Guineueta CF), Gerard Coronado (CE Premià, de 2a Catalana) i Fabian Sintes (Tecnofutbol CF, de 2a Catalana).

Cap victòria en la pretemporada

El Sant Cugat Esport FC va iniciar la pretemporada el dilluns 10 d’agost i ha jugat cinc partits de preparació, sense aconseguir cap victòria. El Sant Cugat va empatar (1-1) al camp del CD Carmelo (2a Catalana), a casa (1-1) amb la UE Vilassar de Mar (1a Catalana), i també (1-1) al camp  del juvenil A UE Sant Andreu (Divisió d’Honor). Els vermell-i-negres també han perdut (0-2) amb el CD Masnou (3a Divisió) i amb la UD Molletense (1a Catalana), per 1 gol a 2.

José Alcaraz ha explicat al TOT Sant Cugat que “no em preocupen els resultats que hem fet en la pretemporada. És un equip amb la majoria de jugadors nous i l’adaptació de tots aquests jugadors ha anat de menys a més. Per a mi ha estat una pretemporada molt positiva”. José Alcaraz va arribar al Sant Cugat Esport FC la temporada passada, en la que va dirigir el primer equip les últimes tretze jornades del campionat. Va debutar l’1 de març, en la 22a jornada de lliga.

En el partit de dissabte, el Sant Cugat no podrà comptar amb Ivan Romera, que en l’últim partit de pretemporada es va fer un esquinç al lligament lateral del genoll. Romera estarà de baixa entre sis i vuit setmanes.

El primer derbi, el 18 d’octubre

El primer dels dos derbis entre el Sant Cugat Esport FC i el Junior FC es jugarà el diumenge 18 d’octubre, a la ZEM Jaume Tubau, en la setena jornada de lliga. El segon derbi es jugarà el dissabte 12 de març, al Junior FC, en la 24a jornada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem