En joc les semifinals del Open ITF Ciutat de Sant Cugat

La 14a edició del ITF que s'està disputant en el Club Tennis Natació Sant Cugat està arribant a les fases finals de la competició i diumenge desvetllarà la guanyadora del torneig

La 14a edició de l'Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat continua en joc i ja només queden 4 tenistes en la categoria individual. Andrea Rosca i Marina Bassols obriran la primera semifinal el dissabte 3 de novembre a les 10h, mentre que el partit entre Olga Saez i Rebeka Masarova es jugarà a partir de les 12.30h. Les guanyadores d'ambdós partits jugaran la final el diumenge 4 de novembre.


A més, en la modalitat de dobles, la final ja està definida i es jugarà dissabte a partir de les 15h. La parella formada per Andrea Rosca i Renata Zarazuea estarà en la final, després d'eliminar a la dupla entre Cristina Busca i Estrella Cabeza i s'enfrontaran a les tenistes Miriam Bulgaru i Nicoleta Dascalu, les quals han guanyat a Andrea Gamiz i Despina Papamichail.


Actes paral·lels a l'ITF


A més del torneig ITF, el Club Tennis Natació Sant Cugat està acollint des del dijous 1 de novembre el XXVIII Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes, un campionat que s'allargarà fins al diumenge 4. En ell, dels 16 tenistes que van iniciar la competició, ja només en queden 4 i jugaran dissabte 3 les semifinals. Amb això, els partits s'intercalaran amb l'ITF amb la intenció de cohesionar ambdós campionats.


A part, dissabte 3 de novembre Àlex CorretjaGustavo Fernàndez, 3a del món en el rànquing de tenistes en cadira de rodes, faran un partit d'exhibició i a més, es durà a terme un partit de Blind Tenis, una modalitat de tenis per a jugadors amb discapacitats visuals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem