contingut promocionat
Énergie Fitness publicar logo

 

 

Énergie Fitness, el gimnàs que dona un servei de comunitat al barri

A Énergie Fitness, no sols formaràs part d’un gimnàs, seràs part de la seva família

Des de la seva inauguració al novembre de l’any passat, l’énergie Fitness de Volpelleres manté la gent de Sant Cugat en forma i dona un servei a la comunitat, basat en el tracte personalitzat, l’amabilitat del seu equip, gran varietat de classes, serveis d’entrenament personal de gran qualitat i un equipament de gimnàs d’última generació en un ambient motivador.

Ofereix activitats amb més de 70 classes setmanals als seus tres estudis boutique: The Studio, és el seu espai polivalent (inclou classes com ara Spinning, Body Pump, Body Sculp, Gac i més), The Yard (l’estudi boutique, ofereix sempre les millors classes de HIIT amb tecnologia de monitoratge) i Zenergie, que inclou classes com el popular Ioga i Pilates. Des del setembre, compten amb noves classes i tallers entre els quals:

  • Body Sculpt – Classe dirigida on es treballa treball cardiovascular intervàl·lic combinat amb exercicis de força resistència i moviments globals de tot el cos.
  • Soul Body Barre – Disciplina on es combinen pilates i ballet a partir d’exercicis isomètrics per tonificar tot el cos.
  • Spin-fit – Classe de dirigida de ciclisme 35 minuts combinat amb treball de core
  • Dance Expression – Classe de dansa on es combinen diferents estils de ball tant de dance, llatins, hip-hop, etc.

Tallers de Mobilitat i Taller de Meditació

Com diu Àlex Palos, el club manager, Where You Belong (allà on pertanys), tot l’equip treballa per crear una comunitat on les persones de totes les edats, ètnia i aptituds físiques tinguin cabuda. En énergie Fitness, no sols formaràs part d’un gimnàs, seràs part de la seva família.

Énergie Fitness també acaba d’obrir el seu segon centre a Tarragona i tenen pròximes obertures a Barcelona. Els socis de qualsevol centre podran gaudir de tots els centres.

Per obtenir més informació, visita: www.energiefitness.es/santcugat
Envia un correu electrònic a: santcugat@energiefitness.es o truca al telèfon 683 393 678.

El gimnàs de Sant Cugat Énergie fitness ofereix un tracte personalitzat als seus clients. FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem