ERC-MES aposta per un pla estratègic en matèria esportiva

El partit polític confia en la predisposició dels clubs, de l'equip de govern i dels partits de l'oposició per fer-lo realitat

ERC-MES vol que tots els agents implicats en l'àmbit esportiu de Sant Cugat sumin esforços per treballar plegats per l'esport local, i que es faci a través d'una moció institucional. Així ho ha anunciat Ferran Villaseñor, regidor d'ERC-MES a l'Ajuntament de Sant Cugat, aquest dijous, 12 de novembre, en la trobada que la formació política ha mantingut amb la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, a la seu de la Unió Ciclista Sant Cugat.

Villaseñor: “Ens hi hem de posar tots”

“El que s'ha fet, o no s'ha fet, en matèria esportiva fins ara des de l'Ajuntament, ja està fet. Ara, cal mirar cap endavant i analitzar molt bé què volem que sigui l'esport a Sant Cugat. Ens hi hem de posar tots, clubs, l'equip de govern i els partits de l'oposició. Parlarem amb tots els partits. Ha de ser el programa esportiu de tots dels pròxims anys. Ens hem de posar d'acord. Hi ha d'haver un ampli consens, compartir criteris i prioritzar, i fer-ho ràpid, perquè és ara a principi de mandat quan s'ha de fer tot això”, ha explicat Villaseñor.

Villaseñor: “Volem que sigui una moció institucional”

ERC-MES desitja que la moció “sigui institucional, que compti amb el suport de tots els implicats i que s'aprovi el mes de gener”. En les pròximes setmanes, ERC-MES i la coordinadora s'entrevistaran de nou per tancar el document de la moció, del que prèviament la plataforma esportiva n'haurà redactat un esborrany.

Robledo: “La iniciativa d'ERC-MES és fantàstica”

Rafa Robledo, vicepresident de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, ha felicitat ERC-MES per la iniciativa, que ha qualificat de “fantàstica”.

En aquest projecte esportiu de ciutat, ERC-MES vol que es reculli un pla estratègic fins a l'any 2020, un pla d'equipaments esportiu i un d'esponsorització, un criteri més just de repartiments de subvencions als clubs, i un replantejament funcional de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Villaseñor ha estat acompanyat d'Èric Gómez, també regidor d'ERC-MES a l'Ajuntament de Sant Cugat, i dels membres de la comissió d'esports, Jaume Espina, exdirectiu de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat i expresident de la Unió Esportiva Sant Cugat, i Xavier Ros, que és directiu del Sant Cugat Esport Futbol Club.

En la trobada, els clubs de la coordinadora que hi han estat presents han estat sis: la Unió Esportiva Sant Cugat, la Unió Ciclista Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat, el Qbasket Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta Futbol Sala.

Reunió Conesa-Coordinadora

Segons la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Mònica Mateu, està previst que el dimarts 15 de desembre la plataforma esportiva s'entrevisti, en una reunió regular, amb l'alcaldessa Mercè Conesa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem