ERC-MES demana que es cobreixi la piscina del Parc Central

Aquesta piscina municipal es va deixar de cobrir després dels estius quan es va posar en marxa l’Eurofitness de la rambla del Celler

ERC-MES portarà al Ple municipal del mes de novembre una proposta per tal de tornar a cobrir la piscina municipal del Parc Central. L’arribada de l’Eurofitness de la rambla del Celler va suposar "un punt d’inflexió i va comportar el no cobriment d’aquest equipament després d’una temporada estiuenca", asseguren els republicans en un comunicat. Actualment, la piscina del Parc Central obre des de finals de juny a principis de setembre. Aquest estiu va registrar 55.259 usos.

‘Davant la no realització del projecte de complex esportiu de Mira-sol i del fet que l’acord amb Eurofitness no preveu un abonament específic per a piscina, ara tenim l’oportunitat de recuperar un equipament aquàtic reclamat per part de molts ciutadans i ciutadanes’, afirma la formació independentista.

Esquerra Republicana ja va presentar una moció el 2008 que instava l’equip de govern a tornar a cobrir aquest equipament, proposta que va ser rebutjada. ERC-MES assegura que el cost de l’obra seria força baix tenint en compte que la piscina ja té la maquinària per tal de funcionar com a equipament climatitzat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem