El CAR i l'Ajuntament signen el conveni per l'ús de les instal·lacions esportives

La UE Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club Muntanyenc són les entitats que podran fer ús regular de les instal·lacions del centre

El Centre d'Alt Rendiment i l'Ajuntament de Sant Cugat, han rubricat aquest divendres al matí la renovació del conveni de col·laboració entre les dos institucions per a l'utilització mútua d'instal·lacions esportives. Aquest conveni, de tres anys de durada, permetrà a tres clubs de Sant Cugat –UE Sant Cugat, Club Voleibol i Club Muntanyenc– fer ús de les instal·lacions del centre. Així mateix, el CAR també cedirà els seus espais, sempre que sigui possible, quan alguna entitat no pugui utilitzar l'equipament esportiu (per obres o alguna altra afectació) que en fa ús habitualment.

L'Ajuntament, per la seva banda, s'ha compromés a cedir els seus equipaments esportius en els casos en els que el CAR tingui una sobreocupació puntual d'esportistes o federacions. D'altra banda, el CAR oferirà a totes les escoles del municipi una visita a les seves instal·lacions.

L'acte de signatura

El conveni l'han signat el Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, i l'alcaldessa de l'Ajuntament de Sant Cugat, Mercè Conesa, acompanyats del director del CAR, Joan Fontseré, i del regidor de l'Àrea d'Esports, Xavier Tizón. Ivan Tibau ha assenyalat que "amb aquest acord ordenem la col·laboració mútua entre el CAR i la ciutat que ens acull. Estem molt satisfets perquè entenem que ambdues institucions en sortirem beneficiades”. Mercè Conesa, per la seva banda, ha explicat que amb aquest conveni “consolidem encara més una bona relació entre la ciutat i el CAR, que ja fa molts anys que dura. Estem molt satisfets de consolidar els nostres llaços de col·laboració”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem