Està d’acord amb el model OMET?

Bonaccini VS Palau

Davide Bonaccini, President del Club Handbol Sant Cugat
“Al CH Sant Cugat ens dóna la possibilitat d’oferir l’handbol a totes les escoles de la ciutat”
L’OMET, amb la seva àmplia i variada oferta esportiva ajuda molts nens i nenes a trobar l’esport que més els agrada al llarg de l’etapa escolar, ofereix diferents esports que no siguin el futbol, i molts jugadors i jugadores han trobat l’esport més adient a les seves capacitats i que més els apassiona, fa que no hi hagi cap nen ni nena que es quedi sense fer esport. Per a una entitat com la nostra, és un bon referent, ens dóna la possibilitat d’oferir l’handbol a totes les escoles, ens ajudem mútuament, per una banda l’OMET ens estalvia recursos i tràmits amb diferents escoles i AMPA i, per l’altra, des del club intentem formar i aportar bons entrenadors per tald’arribar a tenir jugadors ben preparats al moment d’entrar a formar part de la nostra entitat.
Possiblement, es podria parlar d’uns petits ajustos pel que fa a les promocions i perquè els petits jugadors tinguin més contacte amb l’entitat de referència una vegada s’acabi l’etapa de l’esport escolar. Sempre podem millorar junts.

Jordi Palau, President del Futbol Sala Sant Cugat
“Per què uns clubs esportius de la ciutat poden tenir equips federats i d’altres no?”
Sant Cugat és una ciutat poliesportiva i aquest és un tret característic de l’esport santcugatenc que cal conservar. Una clau per mantenir aquesta multiesportivitat és la interacció entre tots els agents esportius de la ciutat. El model ha de ser públic i transparent, amb independència de la empresa privada que gestioni l’activitat. En aquest sentit, cal donar més veu als clubs esportius que no tenen ànim de lucre. Els hàbits esportius han evolucionat, com demostra l’augment de la pràctica esportiva a la ciutat, i és necessària una actualització per adaptar-se als nous esports, a les noves tendències. Una qüestió per reflexionar. Si el programa d’esport en edat escolar és el marc de referència de l’esport local, creat a partir del consens unànime de totes les entitats esportives del municipi, per què existeixen tantes diferències en la gestió entre les modalitats esportives que es practiquen a la ciutat i, més específicament, per què uns clubs poden tenir equips federats i d’altres no? Una solució, cal mantenir una igualtat d’oportunitats entre tots els agents esportius de la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem