L'exnadadora i medallista Erika Villaécija pren el relleu a les SC Trade Center Talks

La xerrada és gratuïta i està oberta a totes les persones que vulguin conèixer el paper de les dones esportistes i empresàries

La segona xerrada SC Trade Center Talks que se celebrarà al SC Trade Center el dijous 16 de març a les 18:45 hores, portarà fins a Sant Cugat a l'exnadadora olímpica i colíder de Bevalue Sports Erika Villaécija.

A l'esportista l'acompanyaran Marta Puigdomènech, CEO de BHealthy i Almudena Lázaro, gerent i cofundadora de Vila Pickleball. Totes tres s'encarregaran de representar les dones emprenedores i esportistes a la xerrada 'Dones a l'esport: Empresàries'.

 

  Inscriu-te ara!


El cicle de conferències, que es va inaugurar al gener d'enguany, estan coorganitzades pel SC Trade Center, Cercle de Mars Qgat i M&M Crew. Com en l'anterior sessió, la conferència serà conduïda pel periodista especialitzat en esports, Marc Martín.

L'acte compta amb TOTMedia com a mediapartner i la col·laboració de Teca Sàbat, Elia Garden, Sacum, Navalles i Crossfit Lynxy el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, ADE Vallès, Sant Cugat Empresària i Xarxa de Dones. Les SC Trade Center Talks són obertes i gratuïtes i les persones que vulguin assistir ho podran fer inscrivint-se aquí.

Més sobre les SC Trade Center Talks

Les SC Trade Center Talks és un cicle de conferències que vol donar veu a les dones esportistes perquè exposin les seves experiències i vivències a l'esport d'elit i alhora compaginen aquesta exigència amb la seva vida privada. Les xerrades ajudaran a donar a conèixer amb més detall el paper de les dones al món d'esport de primer nivell, com viuen i com se senten.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem