Sant Cugat acollirà el 'SC Trade Center Talks' per donar veu a les dones esportistes

Les SC Trade Center Talks estan obertes a tothom per escoltar experiències d'esportistes d'elit, i saber com viuen i com se senten dins d'aquest món

Sant Cugat serà l'escenari dels SC Trade Center Talks, un cicle de xerrades que tenen com a objectiu donar veu a les dones esportistes perquè puguin parlar de les seves experiències, vivències i circumstàncies. Les xerrades són obertes a tothom i se celebraran al SC Trade Center.

  Inscriu-te ara!


L'acte de presentació de les xerrades, que arrencaran a partir del 2023, ha comptat amb la presència de Marc Martín, comunicador i periodista, Marta Salazar, i la fundadora del Cercle de Mares QGat i Alèxia Porqueras, directora corporativa del SC Trade Center, organitzadores de les xerrades. 

Durant la presentació, Porqueras ha indicat que el SC Trade Centre es va instal·lar a la ciutat ara fa 20 anys i ha anat evolucionant al costat de les empreses i el teixit associatiu empresarial per facilitar el dia a dia de les empreses. En aquest context l'encarregada del Trade ha dit que les xerrades s'alineen en què "sempre intentem fer esdeveniments de gran format, i innovar i crear un projecte de xerrades amb vivències i experiències en un sector que desconeixem és molt enriquidor".

I és que les SC Trade Center Talks van dirigides a totes les persones que vulguin escoltar experiències d'esportistes d'elit, i com viuen i com se senten dins d'aquest món. A la presentació també han intervingut en vídeo l'Anna Comet, que explicat la seva experiència per conciliar família amb vida laboral que encara que "és una càrrega superior, no incompatible". L'esportista ha fet palès que la maternitat i esport són compatibles i ha animat a totes les "esportista a no endarrerir tenir fills, ja que és un error que hem caigut moltes". També en vídeo Mercè Martí, pilot i empresària, ha exposat que va crear el primer equip de dones a fer el Dakar i ha animat "a lluitar pels somnis i els que es desitgi en l'àmbit empresarial i esportiu.

Salazar ha posat de manifest que el Cercle de Mares Qgat pretén ser un espai d'acompanyament a la maternitat, resoldre dubtes, desconnectar del dia a dia i connectar amb altres mares. Salazar ha indicat la iniciativa va sorgir pel dia que "em van dir que el part de la meva filla seria per cesària en aquell moment, perquè ho vaig passar molt malament i em vaig adonar que la gent no tenia idea del que era una cessaria i volia saber on estaven les mares que abans havien passat per això i d'aquí la necessitat de crear el cercle".

 

La primera xerrada del SC Trade Center Talks

La medallista olímpica, Ona Carbonell, juntament amb l'atleta professional Anna Comet i la membre del Club Vòlei Sant Cugat, Maria Manén, obriran la primera xerrada de la temporada 2023 dels SC Trade Center amb el títol de Esport i maternitat. Les esportistes Núria Marquès, Maribel Martínez, Marta Fernández i Laia Sanz seran només algunes de les pròximes esportistes convidades als Talks del Trade.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem