FC Barcelona i RCD Espanyol, campions del torneig solidari del Sant Cugat Esport FC

Ha estat la segona edició d’aquesta competició que ha comptat amb la participació d’alguns dels millors equips de futbol base catalans

El FC Barcelona, en les categories benjamí i prebenjamí, i el RCD Espanyol, en la categoria aleví, s’han proclamat campions de la segona edició del Torneig Solidari Sant Cugat Esport FC-Fundación Vicente Ferrer, que s’ha disputat simultàniament, aquest dissabte 6 de febrer, a la ZEM Jaume Tubau i la ZEM la Guinardera. Els blaugranes han guanyat al RCD Espanyol en la final prebenjamí i al CF Damm en la benjamí, mentre que el RCD Espanyol ha superat el CF Damm en la final aleví, en un partit que s’ha decidit en els penals.

El torneig l’han disputat 30 equips –10 per categoria–, d’un total de 14 clubs. Han tingut representació el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el CF Damm, UE Cornellà, FC Martinenc, CE Sant Gabriel, CE L'Hospitalet, CF Mollet UE, CE Mercantil, CE TecSoccer, Gimnàstic Manresa, CF Igualada, UE Balàfia i Sant Cugat Esport FC.

Caràcter solidari

RCD Espanyol i Damm CF han estat també dos dels equips destacats. FOTO: Pere Fernández

Els beneficis d'aquest torneig són per finançar la participació del Sant Cugat Esport FC en el quart Campus Sant Cugat Índia, al juliol, a Anantapur. “La solidaritat és un actiu del club i és un vessant que sempre ens acompanya”, ha recordat el president del club, Llorenç Santasusagna. Pel que fa al torneig ha dit que “ha tingut un nivell extraordinari. Que equips com el Barça, l’Espanyol, el Damm o el Cornellà vinguin dóna un plus més a aquest torneig”.

El club també ha lliurat a l’ONG Esport Solidari Internacional (ESI) una quinzena de caixes de material esportiu. El president i fundador d’aquesta ONG, Josep Maldonado, ha estat present en el torneig per recollir el material. Aquest acte fa una desena d'anys que es repeteix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem