El FC Barcelona, al 2n Torneig Solidari Sant Cugat Esport FC-Fundación Vicente Ferrer

Es jugarà el dissabte 6 de febrer, en les categories prebenjamí, benjamí i aleví, i hi participaran 14 clubs i 30 equips

El Sant Cugat Esport Futbol Club organitza aquest dissabte, 6 de febrer, la segona edició del Torneig Solidari Sant Cugat Esport FC-Fundación Vicente Ferrer. El torneig, que començarà a les 9 hores, es jugarà en les categories prebenjamí, benjamí i aleví, en dues seus: la ZEM Jaume Tubau i la ZEM La Guinardera. La final en categoria prebenjamí es jugarà a les 18.10 hores i les finals benjamí i aleví, a les 18.40 hores, a la ZEM Jaume Tubau. L'entrada és lliure. Hi participaran 14 clubs i 30 equips (10 equips per categoria).

Hi seran Barça i Espanyol

El campionat comptarà amb un cartell de luxe. Hi jugaran el FC Barcelona, RCD Espanyol, CF Damm, UE Cornellà, FC Martinenc, CE Sant Gabriel, CE L'Hospitalet, CF Mollet UE, CE Mercantil, CE TecSoccer, Gimnàstic Manresa, CF Igualada, UE Balàfia i Sant Cugat Esport FC.

Els beneficis, al Campus Sant Cugat Índia

Els beneficis d'aquest torneig són per finançar la participació del Sant Cugat Esport FC en el quart Campus Sant Cugat Índia, al juliol, a Anantapur (Índia).

15 caixes de material esportiu per a l'ONG

Josep Maldonado, fundador i president de l'ONG Esport Solidari Internacional (ESI), serà present en el torneig, on el Sant Cugat Esport FC li farà entrega d'una quinzena de caixes de material esportiu per a l'ONG. Aquest acte fa una desena d'anys que es repeteix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem