La Federació Catalana de Futbol dona per acabades les competicions de futbol i futbol sala

A recomanació de Gerard Figueras, Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, la Federació Catalana ha donat per finalitzada la competició, una mesura que afecta 7 clubs de Sant Cugat

La Federació Catalana de Futbol ha decidit donar per finalitzades totes les competicions d'àmbit català tant de futbol com de futbol sala i consultarà a tots els clubs implicats per decidir com resoldre els ascensos i descensos. A més, el màxim ens català elaborarà un programa econòmic de suport al futbol català per pal·liar els efectes de la COVID-19.

Aquesta mesura, afecta 7 clubs de Sant Cugat. Pel que fa al futbol, són el Sant Cugat FC, el Junior FC, el Valldoreix FC, el CFU Mira-sol Baco i la Penya Blaugrana Sant Cugat, mentre que en el cas del futbol sala, els santcugatencs afectats són l'FS Sant Cugat i l'Olimpyc Floresta FS. Tots ells podran votar entre dues opcions: mantenir el pla de competició amb ascensos i descensos o donar la temporada per nul·la.

Finalment, la Federació Catalana de Futbol seguirà treballant amb un programa econòmic "de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d'ajut a la tresoreria dels clubs", tal com apunten en el seu comunicat, tot per pal·liar els efectes de la COVID-19.

Més info: El Sant Cugat FC podria assolir l'ascens a la 1a Catalana

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

 

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem