Femení del PHC Sant Cugat: subcampió de la Nacional Catalana

Les de Beto Borregán són conjunt de l'OK Lliga tot i la derrota perquè el Palau de Plegamans no pot ascendir

El PHC Sant Cugat ha tornat a perdre aquest diumenge al Pavelló de la Zona Esportiva Municipal, ara per 0 a 2 als penals, després de fer el mateix divendres al pavelló del Palau de Plegamans, en aquest cas per 4 a 1. D'aquesta manera les vermell-i-negre no aconsegueixen guanyar la lliga, l'últim objectiu que s'havia marcat a la temporada. Tot i això, la derrota té un punt de dolç, ja que les de Sant Cugat ja havien aconseguit l'ascens a l'OK lliga femenina. El Palau de Plegamans no podia pujar perquè és el filial de l'equip de l'OK Lliga i, per tant, no pot ser a la màxima categoria.

El partit ha arribat al descans amb la victòria de les visitants, amb l'1 a 2 al marcador. En el minut 30 de partit ha arribat el tercer gol del Palau i deixava un resultat que semblava inassumible per les locals. Tot i això, les santcugatenques s'han refet i han aconseguit acabar el partit empatant a 3 i portant el partit a la pròrroga. Finalment, el Palau ha aconseguit endur-se el partit als penals, després que durant la pròrroga no hi hagi hagut gols.

Tot i la derrota, el final de partit s'ha convertit en una festa, perquè, com diem, les santcugatenques seran la temporada que ve a l'OK Lliga i permetran als espectadors de la ZEM veure un equip de la ciutat a la màxima categoria de l'hoquei nacional, en aquest cas en categoria femenina, després que la setmana passada es confirmés que l'equip masculí descendia i jugaria a l'OK Lliga Plata a la 2019-20. Beto Borregán serà l'entrenador de l'equip també la temporada que ve, ara ja a l'OK Lliga.