Fernández-Ala i Riera no passen el tall i no seran candidats a la presidència del Barça

Els dos precandidats santcugatencs van entregar les signatures al club, però van reconèixer no disposar dels suports necessaris

Els dos precandidats santcugatencs a la presidència del Futbol Club Barcelona, Lluís Fernández-Alà i Pere Riera, no han obtingut les signatures mínimes de socis per esdevenir candidats oficials. Així, tots dos queden apartats de la lluita per presidir el club blaugrana en les elecciones del 24 de gener.

 

Fernández-Alà i Pere Riera van presentar aquest dilluns les signatures al club i van reconèixer que no disposaven dels 2.257 suports necessaris. Els dos van optar per destruir les signatures abans que el Barça en fes la validació i recompte oficial.

Pere Riera va lamentar a través de les xarxes socials no passar el tall, però va destacar la tasca de la seva candidatura: "Molt contents per la confiança, l'experiència com a socis, barcelonistes i esportistes. Seguirem treballant cara al futur".

Els quatre precandidats que han obtingut les signatures necessàries (a falta de la validació) són: Joan Laporta, Víctor Font (que compta amb els santcugatencs Joana Barbany i Manel Sarasa al seu equip), Toni Freixa (amb l'empresari santcugatenc Àngel Gustà) i Emili Rousaud.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem