Fox, Martínez i Galbas, preseleccionats per l'europeu sub-20 d'hoquei sobre patins

Els tres jugadors santcugatencs no coneixeran la llista definitiva fins al setembre

Tres jugadors santcugatencs d'hoquei sobre patins, el porter Guillem Fox, el defensa David Martínez i el davanter Pol Galbas han entrat a la llista de preseleccionats per disputar el Campionat d'Europa Sub-20, que s'ha de jugar entre el 29 d'octubre i el 3 de novembre a Saint Moer (França). Així ho han decidit el seleccionador nacional Quim Paüls i la seva mà dreta, el tècnic santcugatenc Guillem Pérez.

Guillem Fox, David Martínez i Pol Galbas, tots tres del FC Barcelona, han superat el primer tall entre més d'una vintena de jugadors. La llista definitiva no es coneixerà fins al setembre quan la llista d'11 jugadors i 3 porters es reduïrà a 8 jugadors i 2 porters. La primera sessió d'entrenament per començar a preparar l'europeu serà del 3 al 7 de setembre, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, escenari habitual d'aquestes concentracions.

El santcugatenc Guillem Pérez ha detallat al TOT Sant Cugat que “no hi ha res decidit. Tots els jugadors que hi ha ara mateix tenen possibilitats d'estar en la llista final. S'ho han de guanyar”.

Pérez també entrenarà a l'OK Lliga Femenina
La pròxima temporada 2012-2013, Pérez, a banda de formar part de l'equip tècnic de la selecció espanyola sub-20, serà l'entrenador de l'equip sènior femení de l'Sferic Terrassa, conjunt que milita a l'OK Lliga Femenina. Així, després de sis temporades al Maçanet, Guillem Pérez ha decidit obrir una nova etapa professional. Durant aquest període a Maçanet, l'entrenador de Sant Cugat ha estat segon entrenador del Maçanet a l'OK Lliga, màxim responsable del segon equip a Primera Catalana, coordinador esportiu de la base superior, i ha entrenat els equips juvenil i júnior.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem