Francesc Sucarrats deixa la direcció tècnica del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Segons Sucarrats, marxa per motius personals

Francesc Sucarrats, director tècnic esportiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha decidit, per motius personals, deixar el seu càrrec, decisió que ha sorprès la junta directiva de l'entitat. En declaracions al TOT Sant Cugat, Keco Marzá, president del PHC Sant Cugat, ha explicat que "és una decisió personal que entenem i respectem. Per nosaltres és un contratemps".

En un comunicat de premsa emès el dimecres 1 de març, el PHC Sant Cugat "agraeix a Sucarrats el seu esforç, la feina feta i la seva contribució a la consolidació de l'estructura esportiva del Patí Hoquei Club Sant Cugat durant el temps que ens ha acompanyat. Li desitgem els millors èxits personals i professionals". La nota informativa també assenyala que "Sucarrats ens ajudarà en el traspàs de la seva gestió als coordinadors d'àrea i als responsables del club".

Óscar González i Miki Soler, al capdavant

De moment, els coordinadors del club, Óscar González i Miki Soler, assumiran les tasques que desenvolupava Sucarrats fins que el club no incorpori un nou director tècnic esportiu. "Hem parlat amb tots dos i els hem demanat que facin un pas endavant, que agafin el timó del vaixell. La seva resposta ha estat boníssima", ha explicat Marzá. El club barreja, ara, dues possibilitats: fitxar un director tècnic esportiu extern o promocionar un dels dos coordinadors de l'entitat. En aquesta línia hi treballa la comissió esportiva del club, integrada per Keco Marzá, Carles Domènech, Gus de los Santos i Enric Escudé.

Sucarrats: Menys de dues temporades al club

Francesc Sucarrats va començar a treballar al PHC Sant Cugat el setembre del 2015 i en la temporada 2015-2016 en va ser el director tècnic esportiu, l'entrenador del primer equip masculí a Primera Divisió i tècnic d'un equip benjamí i d'un aleví. Abans de començar la campanya 2016-2017, Sucarrats va demanar al club deixar d'entrenar al primer equip masculí per centrar-se en les seves funcions de director tècnic esportiu, i el club va acceptar. Aquesta campanya, el de l'Ametlla del Vallès també ha dirigit dos equips de base, un aleví i un altre infantil, que a partir d'ara entrenaran Joan Carné i Enric Ribas. Quan va deixar de dirigir el sénior A masculí, Sucarrats va ser el responsable de fitxar Joan Carles Vadillo, l'actual tècnic del primer equip.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem