Francesc Sucarrats no continuarà dirigint el sénior masculí del Patí Hoquei Club

Sucarrats continuarà en la seva tasca de director tècnic esportiu del PHC Sant Cugat

Francesc Sucarrats no continuarà entrenant el primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat la pròxima temporada 2016-2017, però sí que seguirà exercint les seves funcions de director tècnic esportiu de l'entitat. Així ho ha demanat el tècnic al club, que hi ha donat el seu vistiplau.

Keko Marzá, president del PHC Sant Cugat, ha explicat al TOT Sant Cugat que "a principis d'any, Sucarrats ja ens va posar sobre la taula que no podia assumir les tasques d'entrenador del primer equip i la direcció tècnica esportiva de l'entitat i, recentment, ens ha demanat portar només la coordinació del club. Nosaltres estem molt contents amb el seu treball i l'únic que volem és que estigui còmode i pugui treballar a gust. Ha estat una decisió seva i ha prioritzat la base, que és el futur del club".

El nou tècnic vindrà avalat per Sucarrats

El nou entrenador del sénior A masculí del PHC Sant Cugat serà un home de confiança de Sucarrats. Així ho ha explicat Marzá: "El nou entrenador vindrà avalat per Sucarrats, confiem molt amb ell. Esperem que entre aquesta setmana i la vinent puguem tenir el nou entrenador".

El Patí demana una "disculpa pública" de la federació espanyola

El PHC Sant Cugat ha demanat una "disculpa pública" a la Federació Espanyola de Patinatge per la situació que va haver de viure el primer equip masculí el dissabte 21 de maig a la pista del FC Barcelona B. I ho ha fet a través d'una carta a Carmelo Paniagua, president de la federació estatal, i d'una conversa telefònica amb Lluís Ferrer, president del comitè nacional d'hoquei sobre patins de la Federació Espanyola de Patinatge. "He parlat amb Lluís Ferrer per telèfon i s'ha disculpat, però la disculpa ha arribat massa tard, 43 hores després del partit amb el Barça", ha assenyalat.

Recordem que, tot i perdre amb el FC Barcelona B, el PHC Sant Cugat va celebrar l'ascens perquè al web de la Federació Espanyola de Patinatge va donar per finalitzat amb un empat a 2 gols el partit CP Alcobendas-CH Mataró. Amb aquest resultat, el PHC Sant Cugat assolia l'ascens de categoria. L'equip i l'afició vermell-i-negre van celebrar l'ascens a la pista del Barça B fins que passats més de 10 minuts la federació espanyola va rectificar el resultat i el va canviar per un 3 a 2.

Jaume Oms seguirà al primer equip femení

Jaume Oms, l'entrenador del PHC Sant Cugat femení, continuarà dirigint el sénior A femení. Tot i que tècnic i club encara s'han de reunir, l'entitat també vol que Oms segueixi desenvolupant la seva funció. "Estem molt contents amb Oms i volem que segueixi. Hi ha alguns matisos que hem de parlar, però segur que seguirà".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem