El PHC Sant Cugat perd amb el Barça B i no puja a OK Lliga

Els vermell-i-negres no han pogut ascendir en l'última jornada de lliga

FC Barcelona B 6 - PHC Sant Cugat 1

FC Barcelona B: Octavi Tarrés, Antonio Miguélez, Sergi Aragonés, Marc Palazon i Oriol Garcia –cinc inicial, Nil Roca, Sergi Llorca i Álex Martínez.

PHC Sant Cugat: Alain Rivero, Joan Farnés, David Yepes, Pau Gilabert i Xavi Serrallonga –equip inicial-, Pablo Aguarón.

Gols: 1-0 Sergi Llorca (12'), 1-1 Pau Gilabert (16'), 2-1 Sergi Llorca (22'), 3-1 Sergi Aragonés (33'), 4-1 Nil Roca (41'), 5-1 Sergi Llorca (45'), 6-1 Sergi Llorca (47').

Àrbitres: Xavier Buixeda Gallart i Ignasi Galan Garcia. Ha ensenyat una targeta blava a Pablo Aguarón (48').

Pavelló: Llars Mundet (Barcelona).

Públic: 125 persones.

Jornada: 26a jornada de Primera Divisió d'hoquei sobre patins masculí.

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat no ha pogut aconseguir l'ascens en l'última jornada de lliga. Els vermell-i-negres han perdut (6-1) a la pista del FC Barcelona B que, amb 56 punts, s'ha adjudicat el títol de lliga.

Com que el FC Barcelona B no pot pujar a la màxima categoria estatal perquè ja hi juga el primer equip, els 3 conjunts que han ascendit són el CP Manlleu (51 punts), el Girona CH (51 punts) i el CP Alcobendas (50 punts). El PHC Sant Cugat ha finalitzat el campionat en la cinquena posició, amb 49 punts i un balanç en la competició de 15 victòries, 4 derrotes i 7 empats.

5 equips buscaven l'ascens

En aquesta última jornada, fins a 5 equips lluitaven per pujar a OK lliga i han estat el PHC Sant Cugat i el CHP Sant Feliu els conjunts que s'han quedat a les portes. El CP Manlleu ha guanyat (3-4) a la pista del CP Tordera; el Girona CH ha empatat (3-3) a la pista del CH Palafrugell, el CP Alcobendas ha superat (3-2) el CH Mataró, i el CHP Sant Feliu ha empatat a 4 gols a la pista del ja descendit CP Mieres.

Error al web de la federació espanyola

En els últims minuts del partit entre el FC Barcelona B i el PHC Sant Cugat, la web de la Federación Española de Patinaje ha donat per finalitzat amb un empat (2-2) el partit CP Alcobendas-CH Mataró. Amb aquest resultat, el PHC Sant Cugat assolia l'ascens de categoria. Ha estat llavors quan l'equip i l'afició vermell-i-negre han celebrat l'ascens durant una estona a la pista fins que la federació espanyola ha rectificat el resultat i l'ha canviat per un 3 a 2. Llavors, lògicament han arribat les cares llargues i les crítiques per l'error comès al web de la federació espanyola.

Eloy Gaspar: "Tinc un sentiment d'impotència, de frustració"

Eloy Gaspar ha definit a la perfecció la situació viscuda a la pista després del partit: "Tinc un sentiment d'impotència, de frustració, de ser equip d'OK Lliga i que, de sobte, t'ho treguin". El capità del PHC Sant Cugat ha reconegut que "el vestidor està molt tocat" i que "ara costa molt dir-ho, però ho tornarem a intentar la pròxima temporada. Tenim un equip jove per fer-ho. Hem de pujar, ens ho mereixem".

El responsable del pavelló, un zero a l'esquerre

Quan els jugadors i aficionats del PHC Sant Cugat encara se'n feien creus del que havia passat, algun responsable del Pavelló Llars Mundet ha tancat els llums del pavelló, fet que, lògicament, ha indignat al club visitant i als mitjans de comunicació que cobriem el partit. A més, els equips i els mitjans han hagut d'abandonar la instal·lació municipal donant la volta a la pista de joc a les fosques. El FC Barcelona, el club local, tampoc no ha donat cap tipus d'explicació del que estava succeint.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem