Gairebé 300 atletes participen en la 2a Diada de la Velocitat

La prova, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, es consolida al calendari de proves a l’aire lliure de la Federació Catalana d’Atletisme

La secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha organitzat aquest diumenge 3 de maig al matí la 2a edició de la Diada de la Velocitat, una competició que forma part del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme i adreçada a les categories de promoció i open. A la prova hi havia inscrits 290 atletes.

Segons el director tècnic esportiu de la secció d’atletisme del Club Muntanyenc, Manel González, l’acollida ha estat força bona: “Estem molt contents. La idea era consolidar la prova, perquè el calendari català és cada vegada més complicat. De mica en mica ens hem de buscar un lloc dintre de l’espectre nacional i penso que a poc a poc ho estem aconseguint”.

González és força optimista pel que fa a les perspectives de futur: “Aspirem a que dintre de poc tinguem una prova de velocitat de renom en el panorama català. Tenim una gran pista, unes bones instal·lacions, i hi hauríem de fer més competicions”. Finalment ha dit que durant aquest any la secció intentarà organitzar alguna altra prova de velocitat.

Zoya Naumov i Sara Gallego, rècord de Catalunya

En les categories de promoció també s'hi han fet proves de salts. FOTO: Lali Puig

La santcugatenca Zoya Naumov (AA Catalunya), amb una marca d'1:13.72, ha aconseguit el rècord de Catalunya Promesa a la prova de 500 metres. Una prova on també ha participat Sara Gallego (CE Universitari), qui ha fet un temps d'1:16.34 i rècord de Catalunya juvenil.

En les categories de promoció (prebenjamí, benjamí, aleví i infantil) s’hi han fet proves de velocitat, tanques i salts (perxa, llargada i alçada). A les d'open (cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior) s’hi han fet curses de 150, 300 i 500 metres. Entre els participants ha destacat la presència d’Eduard Viles, campió d’Espanya de 60 i 100 metres llisos, i Estela García, campiona d’Espanya de 60 i 200 metres llisos.

Tots els resultats

Més informació
 
Comentaris

Destaquem