El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza diumenge la 2a Diada de la Velocitat

Forma part del calendari de proves de l'aire lliure de la Federació Catalana d'Atletisme i les inscripcions es tanquen dijous

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat organitza aquest diumenge, 3 de maig, a la ZEM La Guinardera, la 2a Diada de la Velocitat. La competició, que forma part del calendari de proves de l'aire lliure de la Federació Catalana d'Atletisme, començarà a les 10.30 hores. L'última cursa de la competició està prevista a les 13.20 hores.

La 2a Diada de la Velocitat se celebrarà en categories de promoció i open. En les categories de promoció (prebenjamí, benjamí, aleví i infantil) tindran lloc proves de velocitat, tanques i salts (perxa, llargada i alçada). La categoria open està reservada a les categories cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior i competirant en les curses de 150, 300 i 500 metres.

Les inscripcions es poden formalitzar, fins el dijous 30 d'abril, a la Federació Catalana d'Atletisme. Els preus són populars ja que prendre part en una prova costarà 2 euros, i fer-ho en dues o més proves, 3 euros.

Les categories de promoció en seran les protagonistes. FOTO: Amanda Bernal

Més informació
 
Comentaris

Destaquem