Gemma Mengual nedarà el duo amb Ona Carbonell en els Jocs Olímpics de Río de Janeiro

La nedadora de natació sincronitzada de Sant Cugat té 38 anys i és mare de dos nens

La nedadora de Sant Cugat, Gemma Mengual, nedarà la prova de duo amb Ona Carbonell en els Jocs Olímpics de Río de Janeiro 2016. En declaracions al diari Sport, la santcugatenca, de 38 anys i mare de dos nens, ha explicat que “fa tres anys que l'equip tècnic m'ho està demanant i aquest estiu, quan estava de vacances, hi van tornar a insistir i, al final, he decidit llençar-me al repte”. Amb tot, Mengual adverteix que “només he acceptat nedar en els Jocs de Río, mai més enllà”.

Gemma Mengual, la nedadora espanyola de natació sincronitzada amb més palmarès, va tornar a la competició en el Mundial de Kazan per nedar el duo mixt amb Pau Ribes. Van ser 5ns. “Em vaig trobar molt bé competint i vaig pensar que ho podria intentar. A més, la nedadora de Sant Cugat és conscient dels problemes que té l'equip tècnic de l'equip espanyol per trobar una parella de duo a Ona Carbonell.

Ja s'entrena al CAR

Des d'aquest dilluns, 7 de setembre, Gemma Mengual ha començat a entrenar amb la capitana de l'equip espanyol de natació sincronitzada, Ona Carbonell, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Cal recordar que Mengual es va retirar el febrer del 2012, amb 34 anys, descartant la seva participació en els Jocs Olímpics de Londres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem