Gerard Casas serà el nou entrenador de l'Olimpyc Floresta

Xaloc Rion, entrenador i jugador històric del club, deixa la posició d'entrenador en favor del seu segon

Gerard Casas passarà a ser l'entrenador del primer equip de l'Olimpyc Floresta a la temporada vinent. Ho fa després de passar aquesta temporada com a segon entrenador d'aquest mateix equip, sota les ordres de Xaloc Rion, qui seguirà vinculat al primer equip i al club.

Xaloc Rion, doncs, no deixarà el club, on seguirà fent tasques tècniques de suport al primer equip i al club. Aquesta decisió recau en la demanda que feu Rion de desvincular-se de la vida d'entrenador, però sense deixar un club pel qual ha lluitat durant quasi 15 anys, primer com a jugador, durant més de deu anys, els últims dels quals, a més, com a capità i entrenador del juvenil, i, després, com a entrenador del primer equip. En aquesta última etapa, els de Rion han pujat de Tercera Divisió a Segona Divisió B, on s'han mantingut durant 3 temporades.

Canvi de rols entre Casas i Rion

Des del club blau-i-blanc tenen la intenció de seguir amb la mateixa línia de treball i estil, i és per això que Casas ha passat a ocupar el lloc que Rion ha deixat buit. Al seu torn, Rion passarà a complir les tasques de segon entrenador, càrrec que li permetrà menys responsabilitat. Tot i que aquesta permuta compleix l'objectiu que l'equip segueixi sobre les mateixes vies, Rion destaca que és molt positiu pels jugadors que la batuta canviï de mans després de quatre anys, per evitar estancaments i propiciar la millora dels jugadors. Rion prefereix, l'any vinent, mirar-s'ho "amb perspectiva, i deixar els jugadors créixer amb el Gerard."

Pel que fa a la plantilla de l'any vinent, des del cos directiu han decidit que no faran pública la informació fins que no estigui tot confirmat del tot. Tanmateix, Rion assegura que la base de l'equip seguirà sent la mateixa, i ha informat que una incorporació segura serà la de Miquel Fontecha, provinent del AEJ Riera Cornellà.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem